Ana sayfa » Güncel » KARŞIYAKA ÇARŞI’DAN TARİHİ STAD MİTİNGİ…

KARŞIYAKA ÇARŞI’DAN TARİHİ STAD MİTİNGİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-KUZEYEGEHABER-Karşıyaka’nın vefakar ve cefakar taraftarı, bir ömür verdiği takımlarının 111. yılını Zübeyde Hanım Stadı’nda kutladı. Bu sadece, sıradan bir kutlama değildi. Karşıyaka Spor Kulübü’nün 111 yıl önce yanan meşalesinin bir neferi olarak düzenledikleri ve tarihe not düştükleri oldukça önemli bir buluşmaydı.

Karşıyaka Çarşı önderliğinde bir araya gelen taraftar, bütün dünyaya haykırdı: ‘’ STADIMIZI İSTİYORUZ’’

Ülkede yediden yetmişe herkesin 30 Mart 2024 yerel seçimlerine kilitlendiği bugünlerde, Karşıyaka taraftarının derdi, ne seçim, ne adaylar ne de seçim sonuçları. Kaf Sin Kaflılar’ın tek bir isteği var. O da statlarının yapılması. Karşıyaka taraftarı; bu haklı isteklerini bıkmadan usanmadan, her seferinde çok daha büyük bir sesle dile getirmeye devam ediyor.

Yeşil Kırmızılı büyük camianın azim ve kararlılıkla sürdürdüğü stat isteğini savunanların en başında Karşıyaka’nın tek taraftar grubu olan Karşıyaka Çarşı’nın lideri Taner Ütüklerli geliyor. Ütüklerli yapmış olduğu açıklama ile seçim öncesi miting yapacaklarını duyurdu. İşte Ütüklerli’nin, o ifadesi:

“Seçim Öncesi Miting Yapıyoruz ! Artık sabrımız tükendi…”

Stadımız için seçim öncesi Karşıyaka Taraftarının sesini tüm siyasilere parti ayırt etmeksizin duyuracağız.
28 Mart Perşembe günü saat 20:30’da İzmir’in her yerinden gelecek binlerce Karşıyakalı, yıkılan stadımızda buluşup, taraftar mitingi yapacak ve bugüne kadar uğradığımız haksızlığa karşı sesimizi duyuracağız.

Yediden yetmişe tek yürek tek yumruk olup o yumruğu vurma zamanı geldi de geçti bile…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com