Ana sayfa » Siyaset » İŞİ GÜCÜ BIRAKIYORLAR, İMAMOĞLU’NA KUMPAS ÜSTÜNE KUMPAS KURUYORLAR!…

İŞİ GÜCÜ BIRAKIYORLAR, İMAMOĞLU’NA KUMPAS ÜSTÜNE KUMPAS KURUYORLAR!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aleyhinde başta A Haber olmak üzere, birçok iktidar organı tarafından kara propaganda yapılıyor. CHP’li başkan adayını gerçek dışı şeyleri gerçekmiş gibi gösterip hedef alıyorlar.

Halk TV’den alınan habere göre, geçmişte İBB’nin metrolarda gezinmesiyle gündeme gelen köpeği Boji’nin koltuğa dışkı bıraktığı iddia edilmiş, ortaya çıkan videoyla dışkıyı birinin bıraktığı görülmüştü.

Benzer bir şekilde “ulaşımda yürümeyen merdivenler” denilen metro merdivenlerinin bir kişi tarafından sabote edildiği, sonrasında ise o kişinin A Haber’e röportaj verdiği belli olmuştu. Kurgu olduğu ortaya çıkana kadar yandaş medya bu olayı gerçekmiş gibi lanse etmişti.

KARA PARA YALANI!…

Ayrıca geçtiğimiz günlerde çıkan bir başka manipülasyonda, Sarıyer ilçesi sınırlarındaki CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının 4.5 yıl önce, 2019 yılında satın alınması sırasında çekilen para sayma görüntüleri “kara para aklanıyor” diye medyada dolaştırılmıştı.

İmamoğlu bu kumpas için “Birkaç meczubun ‘Buradan Ekrem’e ne sıçratırız, nasıl bir leke bırakırız’ arayışıyla çamur sıçratma çabası içinde oldular. Zannediyorlar ki Ekrem yılacak. Yılmaz. Sizi süründüre süründüre yıldıracak. Göreceksiniz” demişti.

Yine A Haber, İmamoğlu’nun dedesinin İstiklal Savaşı gazisi olup olmadığını kontrol etmek için, İmamoğlu’nun dedesinin Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki mezarlığını kontrol etmiş.

Dedesi İmamzade Mehmet oğlu Mevlüt’ün mezarına gece yarısı ziyaret eden A Haber’e tepki gösteren İmamoğlu, “Tüylerim diken diken oluyor. Akçaabat’ta büyük dedemin mezarında ışık görüyorlar. ‘Kimsin’ falan deyince bir bakıyorlar A Haber’i görüyorlar. A Haber Akçaabat’ta gecenin bir yarısı dedemin mezarına gitmiş. İmamoğlu’nun dedesi gerçekten İstiklal Gazisi mi diye bakmaya gitmişler. Utanmazlık” dedi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com