Ana sayfa » Siyaset » GÜÇ: “PROJELERİMİZİ HELVACILI HEMŞEHRİLERİMİZLE HAZIRLADIK…”

GÜÇ: “PROJELERİMİZİ HELVACILI HEMŞEHRİLERİMİZLE HAZIRLADIK…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “Helvacı’yı Aliağa’ya, Aliağa’yı Helvacı’ya yakın kılmak bizlerin görevidir” dedi.

Helvacı’da yaşayan Aliağaların görünmez kılındığı ifade eden Güç, “Helvacı’yı Aliağa’ya, Aliağa’yı Helvacı’ya yakın kılmak bizlerin görevidir. Bir şehrin merkezinde birikmiş olanaklardan Aliağa’nın uzak mahallerinde oturan hemşehrilerimizin de faydalanabilmesini çok önemsiyoruz. Projelerimizi oluştururken de bunu temel aldık” diye konuştu.

HELVACI’DA SESİM DUYULMADI DİYEN KİMSE KALMAYACAK…

Helvacı’da bir gençlik merkezi yapacaklarını söyleyen Çağatay Güç, “Helvacılı gençlerimiz sosyalleşme alanlarından mahrum kalmayacak. Helvacı’ya gençlik merkezi, kapalı spor tesisi kuracağız. Öğrencilerimize burs ve eğitim desteği vereceğiz. Çocuklarımız için kreşler açacağız. Yaşlılarımıza, kadınlarımıza, çocuklarımıza dair projelerimizle Helvacı’da sesim duyulmadı diyen hiç kimse kalmayana dek çalışacağız” dedi.

Ayrıca Helvacı’da halk ekmek ve Halk Lokantaları da açacaklarını belirten Güç, “Mahallemizde açacağımız halk ekmek ile aşımızı büyüteceğiz. Kırsal kalkınmayı destekleyecek, sofralarımıza bereketi getireceğiz. Ekonomik krizin Helvacılı hemşehrilerimizin üzerindeki etkisini azaltacağız” şeklinde konuştu…

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com