Ana sayfa » Siyaset » ÜMİT ÖZDAĞ’A: “SİNAN OĞAN İKTİDAR’DAN PARA ALMIŞ MIDIR” DİYE SORULDU, ŞU YANIT ALINDI…

ÜMİT ÖZDAĞ’A: “SİNAN OĞAN İKTİDAR’DAN PARA ALMIŞ MIDIR” DİYE SORULDU, ŞU YANIT ALINDI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakının adayı olarak seçime katılan Sinan Oğan, seçimlerin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini açıklamış, bu açıklama sonrası milyonlarca insan şaşkınlığa uğramıştı.

Seçime kadar iktidarın başta sığınmacı ve ekonomi politikası olmak üzere her politikasını, çıktığı her programda dile getiren Oğan’ın, seçimin ikinci turda her seferinde eleştirdiği Erdoğan’a destek vermesi kafalarda “Sinan Oğan iktidardan para mı aldı?” sorusunu oluşturdu.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN AÇIKLAMA…

Başta Zafer Partisinin oluşturduğu ATA İttifakının adayı olan Oğan’ın bu hamlesi gündeme bomba gibi düşerken, merak edilen sorunun cevabı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’dan geldi.

Youtuber Burak Güngör’ün programına katılan Ümit Özdağ’a, “Sinan Oğan iktidardan ne aldı da destekledi? Sizin bu konu hakkında bir yorumunuz olur mu?” sorusunu yöneltti.

Ümit Özdağ ise kısa süren sessizlik sonrasında Oğan’ın maddi bir destek aldığı düşüncesinde olduğunu belirterek “Almıştır herhalde, almıştır herhalde” şeklinde yanıt verdi.

Bu cevabı sonrasında programda soruyu Özdağ’a soran başka bir Youtuber Yusuf Kayaalp’te “Bence de almıştır hocam” diyerek yanıt verdi.

ÖZDAĞ’IN CEVABI GÜNDEM OLDU…

Ümit Özdağ’ın gündemi sarsan bu cevabı hem sosyal medyada hem de basın camiasında gündem oldu. Birçok haber sayfası Ümit Özdağ’ın, Sinan Oğan hakkında sorulan soruya verdiği cevabı haberleştirdi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com