Ana sayfa » Güncel » HERKESİN KİŞİSEL BİLGİLERİ 150 LİRA’YA SATIŞTA!…

HERKESİN KİŞİSEL BİLGİLERİ 150 LİRA’YA SATIŞTA!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Uzun süredir sosyal medyada vatandaşların kişisel verilerin sızdırıldığı, belirli bir para karşılığında satıldığı, bu yaşananlara rağmen yetkili makamların bu konuda harekete geçmediği iddiaları sürüp gidiyor.

Sosyal medyada yüzlerce hesap, bütün Türkiye’nin verilerinin uygun fiyatlarla alınabileceğine yönelik reklamlar yaparak vatandaşları sitelerine üye yapmaya çalışıyor.

T24’den Cengiz Anıl Bölükbaş’ın haberine göre, sadece 150 TL karşılığında, bütün Türkiye’nin nüfus bilgilerine gerçekten ulaşmak mümkün.

Siyasilerin oturduğu ev adreslerinden, vatandaşların özel sağlık bilgilerine, kişisel telefon numaralarından, T.C. kimlik numaralarına kadar her türlü bilgiyi para karşılığı belirlenen site üzerinden araştırabiliyorsunuz.

PANELDEN SAHTE KİMLİK OLUŞTURMAK BİLE MÜMKÜN!…

Bilgilerin güncelliğini kontrol etmek için yakın çevrede bulunan, kısa süre önce adres değiştiren veya sağlık raporu alan insanların bilgileri sorgulandığında da yüzde yüz doğru sonuçlar çıktığı görülebiliyor. Panel size sadece var olan kişilerin bilgilerini sunmuyor, ayrıca panelden sahte kimlik oluşturmak da mümkün…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com