Ana sayfa » Güncel » İDDİA: “HÜKÜMETİN ESNEK ÇALIŞMAYLA İLGİLİ PLANI VAR…”

İDDİA: “HÜKÜMETİN ESNEK ÇALIŞMAYLA İLGİLİ PLANI VAR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, “Bakanlık tarafından bir açıklama gelmediği sürece kamuoyunda yer alan haberleri dikkate almayın” ifadelerini kullanmıştı.

Fakat dün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın başkanlığını yaptığı YOİKK’ten yapılan açıklamada, YOİKK 2024 Yılı Eylem Planı ile yapısal reformlarının hayata geçirilmeye başlandığı, Eylem Planı’nın “https://www.yoikk.gov.tr” adresinde yayınlandığı duyurulmuştu.

57 başlıktan oluşan Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) Eylem Planı’nda yer aldı. Yer alan bilgilere göre uzaktan, kısmi ve geçici süreli çalışma ile platform çalışması gibi yeni nesil esnek çalışma modellerine dair mevzuat değişikliği yapılmasının planlandığı belirtildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, konuyla ilgili olarak “Bakanlık tarafından bir açıklama gelmediği sürece kamuoyunda yer alan haberleri dikkate almayın” demişti.

UZMANI İSİM 4 GÜN İŞ, 3 GÜN TATİL MODELİNİ ANLATTI…

SGK Uzmanı Emin Yılmaz, katıldığı bir televizyon programında “Mesai saatleri düşecek” iddiaları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, canlı yayında yaptığı açıklamada Covid-19 salgınının ardından dünyada iş hayatında yaşanan değişimlere Türkiye’nin de katılması gerektiğini ifade ederek mesai gün ve saat değişikliğinin faydalarını da açıkladı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com