Ana sayfa » Siyaset » “CHP’NİN İZMİR’İ KAYBETME RİSKİ VAR MI” DİYE SORULDU, ÖZGÜR ÖZEL YANITLADI…

“CHP’NİN İZMİR’İ KAYBETME RİSKİ VAR MI” DİYE SORULDU, ÖZGÜR ÖZEL YANITLADI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı.

İzmir’de durumunuz çok parlak değil diyen İsmail Küçükkaya’ya yanıt veren Özel şunları söyledi:

“İzmir CHP’nin amiral gemisi olan bir yer. Biz İzmir’de ikinci yüzyılın devrimini yaptık. Biz kimseyi kötü olduğu için adaylaştırmadık değil. İzmir bir değişim istiyor. İzmir’de memnuniyet anketini yaptık. İzmir’de çok notu kırık bir seçmen var. Yıllardır öyle. İzmir hep CHP’yi sırtında taşıyordu. Biz İzmir’de bunu gerçekleştirdik. İzmir’de 9 kadın aday gösterdik. 9’u da seçilecek yerden. Yetmez İzmir gibi bir yerde 30 aday varsa bunların 15’i kadın olacak.”

“İzmir Büyükşehir’i kaybetme riskiniz var mı?” sorusuna yanıt veren Özel, “Hayır. İzmir’de 4’ü hariç 26 yerde gösterilen adaylar yeni. Bu büyük bir değişim. Her devrimin bir karşı duranı olur. Ama İzmir’de sokakta büyük bir memnuniyet var. Benim İzmir’de gösterdiğim adayların büyük kısmı 40 yaş altı. 30’lu yaşlarında belediye başkanlarına itiraz edilmemeli. CHP bu değil. Türkiye’de siyaset çok yaşlı. Birazcık da biz kendi gençlerimize güvenelim. Kendi kadınlarımıza güvenelim.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız çok iyi bir yönetici. Sürdürülebilir belediyecilik uygulamalarını yapan tek kişi. Karşıyaka’da memnuniyet anketine bakıyoruz inanılmaz derecede bir memnuniyetin olduğu biri. Sütte leke var onda leke yok. Göreceksiniz bundan 2 yıl sonra İzmir’e neler yaptığını…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com