Ana sayfa » Siyaset » İZMİR BÜYÜKŞEHİR İÇİN CEMİL TUGAY ADI SOSYAL MEDYA DA YAYILDI, 30 İLÇE BAŞKANININ, DEKLARASYON YAYIMLAYACAĞI İDDİA EDİLDİ…

İZMİR BÜYÜKŞEHİR İÇİN CEMİL TUGAY ADI SOSYAL MEDYA DA YAYILDI, 30 İLÇE BAŞKANININ, DEKLARASYON YAYIMLAYACAĞI İDDİA EDİLDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir’in Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması 2 Şubat’a bırakılmışken Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın isminin büyükşehir için netleştiğine yönelik bilgiler sosyal medyada yayıldı. Bunun üzerine Karşıyaka dahil 30 ilçe başkanının rahatsızlığını ifade etmek üzere bir deklarasyon hazırlığı içinde olduğu ifade ediliyor.

İz Medya Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal’ın konu hakkında sosyal medya platformunda paylaştığı yazı şu şekilde:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın netleştiğine dair sosyal medyada yayılan bilgi üzerine, İzmir’de Karşıyaka dahil 30 ilçe başkanının deklarasyon yayınlayacağı öğrenildi.

Özellikle metropol ilçe başkanları, kendilerinden aday adayları konusunda fikir alınmaması nedeniyle rahatsız. Görüştüğüm bir kaç ilçe başkanı tepkilerini şöyle özetledi:

“Sadece kurultayda ‘değişim’ dediği için Büyükşehir Belediye Başkanı yapılmak isteniyor. İzmir, Cemil Tugay’ı Karşıyaka’da bile başarılı olarak görmüyor. Karşıyaka Belediyesi’nin mali durumu ortada, işçiler maaş alamıyor. Cemil Tugay, Karşıyaka’nın memnuniyet anketinden çıktı mı? Karşıyaka’da Cemil Tugay başarılı mı oldu? Ne bizlere ne başkasına sorulmuyor, fikrimiz alınmıyor. Kurultayda söz verilmişti, hani örgütler baş tacı olacaktı? Biz İzmir örgütleri olarak bu dayatmaya net şekilde karşıyız…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com