Ana sayfa » Siyaset » DOĞAN: “ALİAĞA’NIN DAHA İYİ YÖNETİLMESİ GEREKTİĞİ İNANCIYLA BAĞIMSIZ ADAY OLDUM…”

DOĞAN: “ALİAĞA’NIN DAHA İYİ YÖNETİLMESİ GEREKTİĞİ İNANCIYLA BAĞIMSIZ ADAY OLDUM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-2024 yılı 31 Martında yapılacak yerel seçimlerde Aliağa Belediye Başkanlığı için Bağımsız adaylığını koyan Ersin Doğan, “sorunları ve eksikleri biliyorum. Bunları çözmek için sizlerden destek istiyorum dedi.” Doğan adaylığına yönelik olarak şu ifadelerde bulundu:

“1969 yılında Afyon’un Bolvadin İlçesi Kemerkaya kasabasında gariban bir çiftçi ailenin çocuğu olarak dünya’ya geldim ve o ortamda büyüdüm.

Küçük yaşlarda Aliağa ya geldim, esnaflar bana sahip çıktı. Bugüne değin elde ettiğim her şeyi Aliağa ya borçluyum. Aliağa belediyesinde çalıştım. Belediye personeli olarak Tüpraş Halk Eğitim merkezinde konferans salon sorumlusu olarak beş yıl görev yaptım. Bu süre zarfında tüm okul öğretmenleri ve öğrencilerin sevgisini kazandım ve yöneticiliğin ne olduğunu orada öğrendim.

Anadolu Üniversitesi A.Ö..F Halkla İlişkiler bölümü ikinci sınıf öğrencisiyim. Aliağa nın hak ettiği şekilde değil kötü yönetildiğini düşünerek Aliağa Belediye başkanlığı için bağımsız aday olmaya karar verdim. Aliağa’nın bir çok sorunu var bunları biliyorum ve bu sorunları çözmek ve Aliağa’lı hemşehrilerime en iyi şekilde hizmet etmek için adayım.

Bağımsız aday olarak buradan önemli bir projemi açıklamak istiyorum. 5 kilometre’den daha uzun bir sahili olan Aliağa da yaz aylarında plaja girecek yer yok. Mevcut başkan tarafından yapılan Ağapark’a giriş ücretli ve orayı pek çok Aliağa’lı kullanamıyor. Sosyal belediyecilikte paralı hizmet olmaz. Orayı halka açacağız, Aliağa da ikamet eden herkes orayı giriş için ücret vermeden kullanacak..

Saygıdeğer Aliağa’lı hemşehrilerimden, hak ettikleri daha iyi hizmeti alabilmek için bana destek vermelerini istiyor, herkese sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com