Ana sayfa » Güncel » BİRİLER: “ARAP’TAN ÇOK ARAP’ÇILIK” YAPADURSUN, ARAP ÜLKELERİ “ZEBAHA GADAR” EĞLENDİLER…

BİRİLER: “ARAP’TAN ÇOK ARAP’ÇILIK” YAPADURSUN, ARAP ÜLKELERİ “ZEBAHA GADAR” EĞLENDİLER…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yeni yıla görkemli kutlamalarla giren Arap ülkelerinin yılbaşında çekilen görüntüleri gündem oldu. Yanı başlarında Gazze’deki çatışmalara duyarsız kalmayı tercih eden Arapların aksine ülkemizde halen yılbaşını kutlayan vatandaşları hedef gösterenler bu sene de boş durmadı.

Türkiye’de yılbaşı kutlayanları hedef haline getirerek hakarette bulunan kimi çevrelerin Arap ülkelerinin görkemli yılbaşı kutlamalarını görmezden gelmesi dikkat çekti.

Dünya 2024 yılına girerken yeni yılı kutlamaları renkli görüntüler oluşturdu. Arap ülkelerinde binlerce kişinin katıldığı büyük çaplı çeşitli gösteriler sosyal medyada yayıldı.

“ARAP’TAN ÇOK ARAPÇILIK”

Öte yandan her yıl olduğu gibi ülkemizde yeni yılı kutlamak yine tartışma konusu oldu. Önceki yıllardan da hatırlandığı üzere Tebliğci denilen bazı gruplar ve Arap sempatizanı sosyal medya kullanıcıları yeni yılı kutlayan vatandaşlara cephe alıp doyasıya yılbaşını kutlayan Arap ülkeleri hakkında konuşmamayı tercih etti. Bu sergilenen tutum ve davranışların “Arap’tan çok Arapçılık” olarak yorumlandı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com