Ana sayfa » Siyaset » İYİ PARTİ DE İBRAHİM ÖZKAN ŞOKU!…

İYİ PARTİ DE İBRAHİM ÖZKAN ŞOKU!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, 2024 Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti’nin her yerde aday çıkarma kararını itiraz ederek CHP ile işbirliğini savunmuştu.

Genel İdare Kurulu’nun ittifaksız yerel seçim kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Teşkilatlara rağmen siyaset yapılmaz” ifadelerini kullanmıştı.

İSTİFA ETTİ…

Özkan savunduğu görüşlerin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talebiyle görevin den istifa etmiş, İstifa kararını da yine sosyal medyadan duyuran Özkan, “Genel Başkan Meral Akşener’in talebi doğrultusunda artık ‘Hür ve Müstakilim.’ İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Özkan’ın istifası sonrası İBB İYİ Parti Grup Başkanvekilliği için bugün seçim yapıldı. Gazeteci İsmail Saymaz’ın verdiği bilgilere göre Özkan, oylamaya katılan sekiz meclis üyesinden yedisinin oyuyla yeniden seçildi.

Saymaz, “Dün İyi Parti’nin İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, CHP ile işbirliğini savunduğu için Akşener’in isteğiyle istifa ettirilmişti. Bugün İyi Parti İBB Grubu, başkanvekilliği için seçim yaptı. Özkan, oylamaya katılan sekiz meclis üyesinden yedisinin oyuyla yeniden seçildi” ifadelerini kullandı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com