Ana sayfa » Güncel » BEŞİKTAŞ’IN YENİ BAŞKANI HASAN ARAT…

BEŞİKTAŞ’IN YENİ BAŞKANI HASAN ARAT…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Siyah-beyazlı kulübün 35. başkanının seçileceği kongre, BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Genel kurulda, divan başkanlığına Ahmet Akpınar seçildi.

Eski yöneticiler Hasan Arat ile Serdal Adalı’nın başkanlık yarışı vereceği kongrede, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başkan adaylarının konuşmalarına geçildi.

Oy verme işlemi başlayan seçim, saat 17:00’da son bulacak ve sayım başlayacak.

HASAN ARAT: DÜN BU YÖNETİMİ ALKIŞLAYANLAR ŞİMDİ NE DİYECEKLER?…

Başkan adaylarından Hasan Arat, seçime dair şunları söyledi:

“23 yıllık düzenin bu nedenle son bulması lazım. Beşiktaş camiasına bunu layık görenler, burayı yönetemezler. Beşiktaş camiası bu şekilde beklemeyi hak etmiyor. Herkes sabırlı olsun. Dışarıda 1,5 kilometreye uzanan kuyruklar var. Sakın bırakıp gitmeyin. Zaten istenen buydu. Lütfen mücadele edin. Biraz daha bekleyin. Çok haklısınız ama bir daha Beşiktaş’ta böyle bir şey olmayacak.

Dün bu yönetimi alkışlayanlar şimdi ne diyecekler? Bekleyin, oyunuzu kullanın. Sakın geri dönmeyin. Bariyerlerden içeriye girenler saat 17.00’yi geçse bile oy kullanma hakkına sahip. Böyle bir düzen olamaz. Beşiktaşlılar bu davadan vazgeçmesin. Biz bu işi değiştirmeye geldik. En önemli neden de bu işte. Kapıdaki yığılmayı düzeltirsek 10 binin çok üzerinde katılım bekliyoruz. İnsanlar bu muameleyi hak etmiyorlar. Yazık.”

SERDAL ADALI: BUGÜNE KADAR GÖRDÜĞÜM EN KÖTÜ ORGANİZASYON
Serdal Adalı ise şu açıklamayı yaptı:

“Bir organizasyon bozukluğu var. Bunun farkındayız. Bu seçimi stadımızda yapabilirdik. Başka daha geniş bir alanda da yapabilirdik. Genel kurul üyelerimizin biraz daha sabırlı olmalarını rica ediyorum. Beşiktaş için çok önemli bir seçim. Mevcut durumdan dolayı bırakıp gidilecek kadar basit bir seçim değil. Herkesten biraz daha sabır rica ediyorum. Kısa süre sonra bir rahatlık olacaktır. Bu seçim, bugüne kadar gördüğüm en kötü organizasyon. Oy kullanmak için gelip dışarıda kalan arkadaşlarımız var. Geri dönen arkadaşlarımız var. Güvenlik arkadaşlarımız ile görüşüyoruz. Bizim başkanlığımız döneminde organizasyonlarımızı statta veya başka bir yerde yapacağız. Bu durum bizim son rezilliğimiz olacak. Tüm genel kurul üyelerimizden de özür diliyorum. Herkesin kulübüne sahip çıkmak için gelip oyunu kullanmaya niyetli olduğunu görüyorum. İnşallah sahip de çıkacak.”

BAŞKAN ADAYI OYUNU KULLANDI…

Seçimin bitmesine az bir zaman kalmışken başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat, oyunu kullandı. Sandık başına geldiği sırada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arat şunları söyledi:

“Biraz önce Serdal Bey ve divan kurulu ile toplantı yaptık. Dışarda kalan arkadaşlarımızın da oy kullanmalarını sağlayacaklar. 10 bin 800’ü geçtik. Biz 12 binlere doğru geleceğini düşünüyoruz. Bu Beşiktaş için önemli bir şeydir. Beşiktaş bundan sonra burada kongre yapmayı hak etmiyor. Beşiktaş çok büyük bir camia. Çok büyük yerde yapacak ve bu düzensizlikler bitecek. Bu yüzden değişim diyoruz. Beşiktaşımıza hayırlı olsun.”
Yapılan seçim sonucunda Hasan Arat, Beşiktaş’ın yeni başkanı oldu.

Arat yaptığı ilk açıklamada, “Beşiktaş’ın yolu ve şansı açık olsun. Tüm camiamıza teşekkür ediyorum. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle biz büyük bir takımız. İyi bir takımız. Bizim işimiz şimdi başlıyor. Bu gece bitmedi” ifadelerini kullandı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com