Ana sayfa » Spor » ÜTÜKLERLİ: “KARŞIYAKA TARAFTARI AVRUPA’YA DERS VERECEK…”

ÜTÜKLERLİ: “KARŞIYAKA TARAFTARI AVRUPA’YA DERS VERECEK…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Basketbol Süper Ligi’nde son olarak evinde Beşiktaş’ı 94-85 mağlup eden Karşıyaka yarın FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda lider SIG Strasbourg’u konuk edecek.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka SporSalonu’nda oynanacak müsabaka saat 20.30’da başlayacak.

Şampiyonlar Ligi’ndeki son maçında Fransa’da Strasbourg’a 80-65 mağlup olan zirve takipçisi yeşil-kırmızılı ekip, taraftarının önünde rakibini dize getirmeyi hedefliyor. 

Grupta lider Strasbourg 3’te 3 yaparken, Karşıyaka 3 maçta 2 galibiyet elde etti. Liderlik şansını sürdürmek için Strasburg’u yenmesi gereken Karşıyaka, olası puan eşitliği durumunda ikili averaj üstünlüğünü elde etmek ve rakibiyle oynayacağı rövanşı en az 16 sayı farkla kazanmak için mücadele edecek.

Kaf-Kaf’ın liderlik ve direkt son 16’ya kalma fırsatını kaçırması halinde Play-In etabında saha avantajını eline geçirmek için grup maçlarını ikinci sırada bitirmesi gerekecek.

Biletler tam 100, öğrenci 50 TL’den satışa sunuldu.

Yarın Avrupa kupalarında 259. maçına çıkacak olan Karşıyaka’nın tek taraftar grubu Çarşı, Beşiktaş maçında olduğu gibi Mustafa Kemal Atatürk Salonu’ndaki yerini alacak. En büyük gücü taraftarı ile rakiplerine cehennemi yaşatan Karşıyaka’nın sembol isimlerinden Taner Ütüklerli, bu maçın önemini vurguladı.

Ülkemizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış, Dünyada Barış” ilkesini yaşatan bir lider olarak Ütüklerli, bu maçta dünyaya barış mesajı vereceklerine işaret ederek, büyük Karşıyaka taraftarının geceye damga vuracağını belirtti. İşte ÜTÜKLERLİ’nin rakibe korku salan açıklaması: 

MUSTAFA KEMALPAŞA SPOR SALONUNDAN TÜM DÜNYAYA BARIŞ MESAJI VERİYORUZ….

SALI GÜNÜ HERKES ARENAYA….

Basketbol takımımız ligde BJK yi devirirken gücümüzü hissetti.

Şimdi de Avrupa sınavında Fransız Strasbourg ile hesaplaşacağız.

Maçın önemi bir yana  kardeşlerimizin emek harcadıkları barış temalı dev pankart ve bayrak/davul şovumuz ile geceye damga vurup gerekli 16 sayı farkı alacağız. Yine Beşiktaş maçındaki yerimizdeyiz.

Yarın Karşıyaka Taraftarı Avrupa ya da ders verecek.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com