Ana sayfa » Yerel » KAYNAKGÖZ: “SİTE YÖNETİMİNİN SORULAN SORULARA VERDİĞİ CEVAPLARDAKİ: “KAN EMİCİ HORTUMCULAR KİMLERDİR?…”

KAYNAKGÖZ: “SİTE YÖNETİMİNİN SORULAN SORULARA VERDİĞİ CEVAPLARDAKİ: “KAN EMİCİ HORTUMCULAR KİMLERDİR?…”

Yazar: Erdinç Şahin
2 comments

KUZEYEGEHABER-Aliağa Siteler Mahallesi SN Park Sitesinde kat maliki durumunda bulunan Necip Baki Kaynakgöz, Site yönetiminin bazı uygulamalarının kat maliklerinde büyük bir rahatsızlık yarattığını, bununla ilgili site yönetimine sorulan sorulara verilen yanıtların ise daha büyük bir rahatsızlığa neden olduğunu belirtti.

Kuzey Ege Haberi arayan Kaynakgöz, yapılan harcamalarla uyumlu olmayan yüksek faturalar, malzeme alımlarına yönelik tutarsız faturalar kesildiğini, bununla ilgili açıklama da bulunmak istediğini belirtip şu ifadelerde bulundu:

“Siteler Mahallesi’nde aktif faaliyet gösteren site yönetiminin yapmış bulunduğu fahiş yüksek ve yanlış harcamalarına istinaden kat maliki olarak site yönetimi olan Atak yönetim firması sahibi Gülçin Güler hanımefendi’nin mesnetsiz ve hakaret içeren bildirimini Aliağa halkı ve kamuoyunun takdirine sunuyorum…

-Şahsına açılan davada site yönetimi hukuken verilen kararda yargılama giderlerini kendisi ödemesi gerekirken site hesabından ödemiştir.

-Site blok ana su hattında Kaçak tespit edemeyip yüksek gelen faturalara zamanında itiraz etmeyen yönetim kiracılardan yüksek miktarda topladığı su faturalarını kiracıların ve Ev sahiplerinin İzsu Aliağa şubesine gitmeleri sonucunda aksiyon almıştır. Sayaç bozuk çıkmış. Ana su hattında kaçak olmadığı halde 12.000 lira işçilik 14.000 lirada malzeme parası ile site zarara ugratılmıştır. Profesyonel yönetim firması olması gerekenden 2 katından fazla gelen faturaya niçin itiraz etmemiş ve metreküp fiyatı 125 liradan para toplamıştır.

-Site yönetimi kapıcısı olan hiçbir sitede gider kaleminde olmayan işleri fatura ederek kendine gelir sağlamıştır. Ampul değişim ücreti, kombi devreye alma, Yılbaşı ağacı süsleme ve ufak tefek tamir işlerini sürekli yönetim firması adına fatura ederek kendine gelir sağlamıştır.

-Site yönetimi merkezi sistem pay ölçer kullanan sitemizin kombilerini yetkili servise baktırmak yerine kendi firması adına fatura kesip kazanç sağlamıştır.

-Profesyonel bir site yönetiminin sahibinin açıklamalarına, istinaden konuya bahis ettiği ve sorulan sorulara istinaden belirttiği, kan emici hortumcular kimlerdir ve Bu yönetim firması kendilerinin iddia ettikleri gibi adil, dürüst ve şeffafsa son iki yılda 8 siteden niçin kovulmuştur. Site sakinleri adına bu sorulara yanıt bekliyor ve durumu kamuoyunun takdirine sunuyorum…”

blank
blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

2 comments

Necip Baki Kaynakgöz 19 Kasım 2023 - 11:47

Sessiz yorgun ezik yığınların olduğu günümüz Ülkemde Böyle cesur kalemlerin olması ve böyle duyarlı davranması adına çok güzel bir örnek teşkil etmiştir.Umarım bu çabam sadece kendi sitemizdeki çarpıklığı düzeltmekle kalmaz emsal durumlarda da etkili olur Kaleminize sağlık Erdinç Bey…

Yanıtla
Murat MERD 19 Kasım 2023 - 12:39

Sn park sitesinde bütün gider kalemlerinde mesela havuz bakım ve kimyasalında, kombi bakım ve tamir işlerinde, kapıcısı olan sitelerde gider kaleminde olmayan işlere örnegin ampul degişim ücreti ve kombi yaz modundan kış moduna alma dahi fatura kesenler kan emicidir.

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com