Ana sayfa » Güncel » ÜTÜKLERLİ: “KSK KİMSENİN ELİNDE OYUNCAK OLAMAZ!…”

ÜTÜKLERLİ: “KSK KİMSENİN ELİNDE OYUNCAK OLAMAZ!…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Karşıyaka’da, Ersin Aka’nın istifasının ardından boşalan teknik direktör koltuğuna kimin geleceği merak konusu. Birçok ismin adı geçtiği bugünler de teknik direktör konusunda tavrını daha sezon başlamadan önce ortaya Karşıyaka Çarşı Grubu, aynı kararlılığını sürdürüyor.

Çarşı Gurubu adına açıklamada bulunan tribün lideri önce KSK Futbol Sportif Direktör görevinde bulunan Korhan Özen’e sert çıkarak istifaya davet etti. Ardından yönetime hodri meydan dedi: ‘’ KSK kimsenin elinde oyuncak olamaz…’’
İşte Taner Ütüklerli’nin ses getiren o açıklamaları:

SEN DE BİR ZAHMET İSTİFA ET!…

“Açıklama yaz… Sportif direktörümüz Korhan Özen, iki çift laf da sana… Ersin hoca istifa etti delikanlıca, istifa etmeden önce sana göre her şey güllük gülistanlıktı, yönetime bir tane raporun yok. Şimdi eleştirmen bir bok ifade etmiyor bilesin. Sen de bir zahmet istifa et. Bu işlerin en başında sen varsın ve hala hoca seçiminde bir ağırlığın yok. Metin Peker giderken, Fatih Taşdelen, Yılmaz, Emre Gemici gitmek isterken Batuhan, Caner, Cengiz ve bazıları senin gibi alt yapıdan yetişen çocuklarımız giderken bir görüşün oldu mu? Olmadı! Sallabaşı, Al maaşı bu kulüpte olmaz olmayacak.

NEYİN PEŞİNDESİNİZ ACABA?…

Hoca konusunda söyleyeceğimizi sezon başından söylemiştik. Artık kim gelecek karışmıyoruz, karışmayacağız. Ama maalesef bazı yöneticilerimiz iktidar ispat etme çabasında. Karşıyaka menfaatini hiçe sayarak kendi işyerlerine işe alacakları elemanların CV’lerini en ince detayına kadar inceleyen bu yönetici veya yöneticilerin koskoca çınarımızı egoyla yönetmelerini kabul edemeyiz. Ömrünüz kısa olur böyle devam ederseniz.

Bizim gelecek hocayla işimiz yok, biz megolamanya’ya karşıyız, neyin peşindesiniz acaba?
KSK kimsenin elinde oyuncak olamaz…
Ticari ilişkileriniz bizi ilgilendirmez ama bu ilişkileriniz kulübü organize yönetmenize engel olursa biz de size/sana “ne ayaksın/ayaksınız gidin kumarınızı Kıbrıs ta Batum’da oynayın” deriz…

Uyarımızı yine erkenden yaptık…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com