Ana sayfa » Siyaset » İDDİA: “ERDOĞAN ŞİMŞEK’İ FAİZ KONUSUNDA UYARDI, İLETİŞİM BAŞKANLIĞI YALANLADI…”

İDDİA: “ERDOĞAN ŞİMŞEK’İ FAİZ KONUSUNDA UYARDI, İLETİŞİM BAŞKANLIĞI YALANLADI…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e faiz artırımı konusunda uyarı yaptığı iddiası üzerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, söz konusu iddiayı yalanladı.

Gazeteci Barış Soydan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Arka arkaya faiz artırımları sonrasında somut sonuç alınamamış olması dolayısıyla’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mehmet Şimşek’e uyarı ilettiği çok konuşulan bir iddia. Ben iki güvenilir kaynaktan duydum” ifadelerine yer verdi.

DEZENFORMASYON MERKEZİ’NDEN AÇIKLAMA…
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından, söz konusu iddialara ilişkin açıklama yapıldı.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide somut bir düzelme olmadığı için Mehmet Şimşek’e bir uyarı iletti” iddiasının doğru olmadığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ilgili tüm kurumlar, Türkiye ekonomisinin hedeflerine ulaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Piyasalarda güvensizlik ve tedirginlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan, spekülatif haberlere itibar etmeyiniz…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com