Ana sayfa » Yerel » YENİMAHALLE 2’YE BÖLÜNDÜ, ÖRNEKKENT MAHALLESİ OLUŞTURULDU. MUHTAR FATMA GÜVERCİN’E, NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SORDUK…

YENİMAHALLE 2’YE BÖLÜNDÜ, ÖRNEKKENT MAHALLESİ OLUŞTURULDU. MUHTAR FATMA GÜVERCİN’E, NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SORDUK…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-30 Mahalleli Aliağa’nın nüfus ve coğrafi konum olarak en büyük ve en yeni mahallesi olan Yenimahalle ikiye bölündü. Aliağa’nın 31. Mahallesi olarak Örnekkent oluşturuldu. Yeni Mahalle Muhtarı Fatma Güvercine bununla ilgili sorular yönelttik:

-Fatma Hanım Aliağa’nın en büyük Mahallesi olan Yenimahalle alınan bir kararla ikiye bölündü ve bir bölümüyle Örnekkent Mahallesi oluşturuldu. Bununla ilgili ne söylemek istersiniz?

YENİMAHALLE, HEM EN BÜYÜK HEM DE EN ÇOK SORUNLARI OLAN MAHALLE…

“İyi akşamlar Erdinç Bey, Yenimahalle Muhtarı olarak geçirdiğim 4,5 sene hem çok güzel hem de çok yorucuydu. Yenimahalle Aliağa’nın en büyük Mahallesi ve yeni geliştiği için de buna paralel en çok sorunları olan merkez mahallesi.

Bununla ilgili bir sohbet esnasında Sayın kaymakamımız ve belediye başkanımız ile birlikte sohbet ederken mahallemizin bölünmesi hakkında fikirlerimi söyledim, sağolsun belediye başkanımız ve kaymakamımızda benim talebime olumlu cevap verdiler.

“SAYIN KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ TALEBİME OLUMLU YANIT VERDİLER…

Genel seçimden sonra ilk işimiz Senin mahalleni bölelim dediler. Yerel seçimlere kadar hallederiz dediler. Ve hallettiler bunun için her ikisine de teşekkürler ediyorum. Mahallemin tamamını çok seviyorum, mutlu oldum desem çok doğru söylememiş olurum Buruk bir sevinç duydum desem daha doğru olur.

Benim yüküm biraz azalırken yeni kurulan Örnekkent Mahallemizde hem nüfus olarak hem de fiziki yapı olarak gelişme gösterecek. Bundan memnuniyet duyarım. Örnekkent Mahallemiz Aliağa’mıza hayırlı-uğurlu olsun…

-31 Mart seçimlerinde 2. kez aday olacak mısınız?

BÜTÜN MAHALLE SAKİNLERİMİ SEVİYORUM, BU BENİM İÇİN BURUK BİR SEVİNÇ OLDU ASLINDA…

“Önümüzdeki dönem muhtarlık için yeniden adayım mahallem biraz küçüldü bunun artıları elbette olacak daha çok hizmet yapıp daha çok insanlarla iç içe olacağım.

-Seçime kadar geçecek sürede Örnekkent Mahallesinin Muhtarlığını kim yapacak?..

“Bununla ilgili yazılı bir metin olmamasına rağmen 31 Mart’a kadar Örnekkent Mahallesinin muhtarlığını da ben yapacağım…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com