Ana sayfa » Siyaset » “ÇALIŞAN-ÇALIŞMAYAN TÜM EMEKLİLERE 20’ŞER BİN LİRA VERİLSİN…”

“ÇALIŞAN-ÇALIŞMAYAN TÜM EMEKLİLERE 20’ŞER BİN LİRA VERİLSİN…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiye, Meclis’te tartışma yarattı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, bu ödemenin yetersiz olduğunu ve emeklilerin çalışan ve çalışmayan olarak ayrılmaması gerektiğini savundu. Başarır, emeklilere bir defaya mahsus 20 bin lira ödenmesini teklif etti.

İktidarın çalışmayan emekliye vereceği 5 bin TL’lik ikramiye ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, 5 bin liralık emekli ikramiyesi için “Gelin, bir kez ödenecek parayı 20 bin lira yapalım” teklifinde bulundu.

Meclis Genel Kurulunda, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’dan çalışmayan emeklilere verilecek olan 5 bin liralık ikramiyeye ilişkin teklif geldi.

ÇALIŞAN ÇALIŞMAYAN HERKESE VERİLSİN…

Ali Mahir Başarır, emeklilere yapılacak 5 bin lira ödemenin “müjde” olmadığını söylerken, emeklilerin çalışan ve çalışmayan olarak ikiye bölündüğünü ve verilen ikramiye miktarı için de “Bu, çağın çok gerisinde bir para” dedi.

Başarır, “Bunun farkında değiller mi? En az 20 bin lira olmalıydı. Gelin, bir kez ödenecek parayı 20 bin lira yapalım. Çalışan, çalışmayan ayrımını kaldıralım” önerisinde bulundu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com