Ana sayfa » Güncel » “KUDURUN, FATİHİN NESLİ GELİYOR” DEDİLER, TEKBİR GETİRDİLER…

“KUDURUN, FATİHİN NESLİ GELİYOR” DEDİLER, TEKBİR GETİRDİLER…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Rize’nin Fındıklı ilçesinde düzenlediği gençlik kampında çekilen görüntüler gündem yarattı.

Sarıklı ve cübbeli bir grubun düzenlediği etkinliğin görüntülerini, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu paylaştı. Çervatoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, o görüntülere şu ifadelerle tepki gösterdi:

“Gençlik ve Spor Bakanlığının övünerek bahsettiği kampa (Fındıklıların ve kurum olarak belediyemizin gezmeye bile giremediği bu alanda) giren bu garip insanların hangi spor dalı ile meşgul olduklarını anlayamadık. Fındıklı ilçesi Laik Demokratik Cumhuriyetin şirin bir kasabasıdır. Bu anlayışı inşa edenleri ve bu görüntüleri yaratanları kınıyoruz.

İlçemizde bulunan ve halkın kaynakları ile inşa edilen bu Gençlik kampının gençlerimizin sportif aktiviteleri için değil tarikatların örgütlenmesi için inşa edildiğinin bir göstergesidir. Yetkililere bir kez daha sormak isteriz biz bu spor dalını anlamadık tanımlayabilir misiniz? Fındıklı Halkı karanlıklara ve gericiliğe geçit vermeyecek, Laik Demokratik Cumhuriyet değerlerini yarınlara taşıyacak…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com