Ana sayfa » Spor » Çiğdem Çimen-ÜTÜKLERLİ’DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI…

Çiğdem Çimen-ÜTÜKLERLİ’DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Karşıyaka’da herkes mutlu. Yeşil kırmızılı ekip, lige müthiş bir başlangıç yaptı. 3. hafta sonunda namağlup zirvedeki yerini korudu.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Karşıyaka, kupada da dolu dizgin. Ziraat Türkiye Kupası 1. Turu’nda Karşıyaka, Bergama Sportif’i 2-0’lık skorla yenerek tur atladı.

Daha sezon başında şampiyonluk için ne kadar iddialı ve istekli olduğunu ortaya koyan İzmir ekibi, bu hafta sahasında Manisa ekibi Turgutluspor’u konuk edecek.

Taraftar bu maçı büyük bir heyecanla beklerken; Karşıyaka’ya, ligin 2. haftasında evinde oynadığı Amasyaspor maçında yapılan küfürlü tezahürattan dolayı para cezası ve uyarı geldi.

Şampiyonluğuna emin adımlarla yürüyen yeşil kırmızlı camianın tek taraftar grubu olan Karşıyaka Çarşı grubunun lideri Taner Ütüklerli, taraftarın üzerine düşen görevi yerine getireceğine işaret etti. Takımını deplasman dahil hiçbir maçta yalnız bırakmayacak olan taraftarın, başka bir cezaya neden olmayacak şekilde tribünlerde yer alacağını belirtti.

Karşıyaka Tribün Lideri Ütüklerli’nin taraftara sağduyu çağrısında bulunduğu uyarı mesajı;

DAVAMIZ KARŞIYAKA….
Futbol takımımız 3’te yaptı. Basketbol ve Voleybol takımlarımız da sezon öncesi güven veriyor. Mali yükümlülükler aksamadan yapılıyor. Kulübümüz çağa uygun şekilde yapılanıyor. Kongre öncesi tahmin ettiğimiz gibi yeni yönetim üzerine düşenleri bir bir yerine getirerek güven veriyor. Biz de taraftar olarak üzerimize düşen ne varsa fazlası ile yapacak. Şampiyonluklar yaşayacağız inşallah.

Öncelikle deplasman dahil her maç takımımızın yanında olacağız. Amasyaspor maçında küfürlü tezahürattan para cezası ve uyarı geldi. Devamı seyircisiz oynama cezası. Karşıyaka taraftarı takımını yalnız bırakmaz. O yüzden tüm maçlarda desteğimizi küfürsüz şekilde vereceğiz.

Çok başarılı ve herkesi havaya sokan tribün bestelerimiz var. Bu ligin en köklü kulübü Türkiye liglerinin en organize taraftarı biziz. Dediğimiz gibi yönetim de takım da teknik kadro da görevlerini yerine getiriyor. Biz de tribünde üzerimize düşeni yapıyoruz ve bu her maç artarak devam edecek…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com