Ana sayfa » Yerel » TAŞDEMİR: “PROJELERİMİZDE SANAT VE İÇ MİMARİYİ BİR ARAYA GETİREREK MEKANLARI DAHA YARATICI VE İLHAM VERİCİ HALE GETİRİYORUZ…”

TAŞDEMİR: “PROJELERİMİZDE SANAT VE İÇ MİMARİYİ BİR ARAYA GETİREREK MEKANLARI DAHA YARATICI VE İLHAM VERİCİ HALE GETİRİYORUZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’da babası İnşaat Mühendisleri Odası Aliağa Temsilcisi İnşaat Mühendisi Yücel Taşdemir ile omuz-omuza verip yeni projelere imza atan çiçeği burnunda bir İç Mimar Sevgi Melis Taşdemir. Melis Hanım kendisini şöyle anlatıyor:

“Merhaba,

Ben Sevgi Melis Taşdemir. İç mimarlık eğitimimi tamamladıktan sonra yaşanmışlıkların ve izlerin hikayelerini projelerimde yakalamaya odaklanan bir iç mimarım. İlk öğrenme deneyimlerim Ted Aliağa Koleji’nde başladı ve bu süreç İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde iç mimarlık eğitimimi tamamlamamla devam etti.

Ankara’da staj dönemimi tamamladıktan sonra, aile ofisimizin bulunduğu İzmir, Aliağa’ya geri dönerek kariyerime başladım. Annemin bir mimar, babamın ise inşaat mühendisi olması, eğitimim boyunca ve sonrasında büyük bir avantaj sağladı. Bu sayede öğrenme süreçlerimde gözlem yapma fırsatı buldum ve bu deneyimler sayesinde kendimi geliştirebildim.

Her projemizde, detaylara ve süreçlere odaklanarak zemin hazırlığından mobilya üretimine kadar her aşamayı titizlikle takip ediyoruz. Bu yaklaşım, projelerimizin daha keyifli ve tatmin edici olmasını sağlıyor.

Küçük alanlarda maksimum verim elde etme ve sıradışı çözümler üretme konusundaki tutkumuz bizi her gün daha da zorlamaya itiyor. Şu an birden fazla alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz ve sürekli öğrenme pozisyonunda kendimizi buluyoruz. İç mimarlık alanının yanı sıra endüstriyel tasarım ve uygulama projesi konularında da hizmet sunuyoruz, ayrıca 3D modelleme desteği ile projelerimize katkı sağlıyoruz.

Projelerimizde sanat ve iç mimariyi bir araya getirerek mekanları daha yaratıcı ve ilham verici hale getiriyoruz. Sanatın mekanlara duygusal bir boyut kattığına inanıyoruz. Projelerimizde, estetik ve fonksiyonun mükemmel bir denge içinde olması gerektiğine inanıyoruz. Güzel bir tasarımın aynı zamanda işlevsel olması çok önemlidir.

Her tasarım, başkalarının yaşam deneyimini etkileme potansiyeline sahiptir. Bu sorumluluğu mütevazi bir şekilde kabul ediyor ve tasarımlarımızı bu bilinçle oluşturuyoruz.

Vizyonumuz, her tasarımın insanların yaşam tarzını yükseltmesi ve mekanlarında kendilerini ifade etmelerine olanak tanımasıdır. Her tasarım, bir hikaye anlatır ve bu hikaye, insanların hayatlarını etkiler. Gelecekte de bu vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeyi ve farklı işlere açık olmayı hedefliyoruz…”

blank
blank
blank
blank
blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com