Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA FEN BİLİMLERİ OKULLARI, 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR…

ALİAĞA FEN BİLİMLERİ OKULLARI, 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Özel Öğretim Kurumları 2023-2024 öğretim yılına, alanlarında en etkin öğretmenler, yetkin yöneticilerin oluşturduğu idari kadro ve hepsi birbirinden deneyimli ve güler yüzlü yardımcı personel ile tamamı ile hazır.

Geçtiğimiz gün Aliağa yerel basını ile öğle yemeğinde bir araya gelen idari kadro hem kendilerini tanıttı hem de yapacakları göreve ilişkin geniş ve ayrıntılı bilgiler paylaştı.

Fen Bilimleri Okullarının İlkokul Bölümünde Müdür olarak Ayşenur Akdağ, Ortaokul bölümünde Kadir Oltulu, Lise bölümünde ise Çağdaş Ciyhan görev alacak. Sohbet esnasında İdari kadro yerel basın mensuplarına şu bilgileri verdi:

“2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yetkin yönetici ve alanında etkin öğretmenlerimizle, vizyon ve misyonlarımızla, planlama ve düzenleme çalışmaları sürdürdüğümüz kurumumuz; Aliağa Özel Eğitim Kurumları Tic. ve Ltd Şti. ünvanı adı ile Fen Bilimleri Okulları olarak Aliağa’nın en iyi fizik yapı ve donatılarına sahip kampüsümüz, Eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

  1. yüzyılın mutlu ve üretken nesillerin yetiştirmek, kaliteli eğitim ve öğretim faaliyeti sunmak için yönetim kurulu, 45 değerli öğretmen ve diğer çalışanlarımız ile yolumuza daha güçlü bir şekilde devam etmekteyiz.

Siz değerli basınımız nezdinde, saygıdeğer velilerimize, tüm kurum, kuruluş ve üçüncü kişilere önemle duyururuz.

Yemek bitimi yönetici kadro başta Kurucu Müdür Kamer Karaman olmak üzere yerel basının sorularını yanıtlayıp Kampüsün fiziki alanlarını gezdiler…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com