Ana sayfa » Spor » Çiğdem Çimen: “ŞANLI KARŞIYAKA TARAFTARINDAN BÜYÜK YÜRÜYÜŞ…”

Çiğdem Çimen: “ŞANLI KARŞIYAKA TARAFTARINDAN BÜYÜK YÜRÜYÜŞ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Karşıyaka tribün lideri Taner Ütüklerli, çoban ateşini yaktı. Büyük taraftar da sabırsızlıkla beklediği büyük yürüyüşe çoktan hazır olduğunun sinyalini verdi.

Birkaç gün önce gerçekleşeceği duyurulan yürüyüş için hiçbir engel yok. Gerekli görüşmeler yapıldı. İzinler alındı. Ve artık sözün tek sahibi; hayatını Karşıyaka’ya adayan yeşil kırmızılı cesur yürekler…

Kalbi yeşil kırmızı renkler için atan şanlı taraftar başta olmak üzere bütün Karşıyakalılar’ın yer alacağı büyük yürüyüş için 11 Temmuz 2023 Salı günü, saat 20.00’da Osman Bey Parkı’nda toplanılacak.

Ütüklerli’nin yapmış olduğu son açıklamadan da anlaşıldığı üzere, büyük Karşıyaka taraftarı karşılıksız gönül verdiği kulüplerinin çok daha iyi yönetilmesini istiyor. Mevcut başkan ve yönetime yönelik istifa seslerinin de her geçen gün çığ gibi arttığını biliyoruz. Bunun yanı sıra, taraftar stat konusunun da tamamen çözülüp stadın en kısa zamanda yapılmasının bir zorunluluk olduğuna işaret ediyor. Bu iki hayati konu başlığı altında toplanan büyük camianın artık sabrı kalmadı.

Bardağı taşıran son damla, yangından mal kaçırırcasına hiç kimseye haber verilmeden kulübün adına şirket kurulması oldu. Taraftarın şirketleşmeyi şartsız koşulsuz kabul etmeyeceğini sağır sultan bile biliyor. 3 yıl önce bu kararlılığa sahip çıkarak göreve gelenler, bugün ise kendileriyle tamamen çelişen bir tutum içerisindedir.

Kulübün bütün değerlerine tamamen ters olan bu gelişmeyi de sert bir dille eleştiren Taner Ütüklerli, konuya dair şu açıklamayı yaptı: ‘’SEN HAYIRDIR TURGAY BÜYÜKKARCI?! SERKAN ERGÜVEN ile birlikte camianın hiçbir unsuruna bilgi vermeden KULÜBÜN ADINA ŞİRKET KURMAK NE DEMEK???

Daha 3 yıl önce TARAFTARIN ŞİRKETLEŞMENİN TARTIŞILMADAN KABUL EDİLEMEYECEĞİ YÖNÜNDEKİ İSYANI İLE BAŞKAN SEÇİLMİŞKEN; kendi kafanıza göre sadece İKİ KİŞİNİN YETKİLİ OLDUĞU ve KSK’nin FUTBOL TAKIMININ SPORTİF HAKLARINI İÇ YÖNERGEYLE 3. KİŞİLERE DEVRETME HAKKINI hangi cüretle, hangi akılla KENDİNİZE VERDİRİYORSUNUZ?.

ŞU SAATTEN SONRA TARAFTAR OLAĞANÜSTÜ HAL DURUMU İLAN ETMİŞTİR. CAMİAMIZ, İLERİ GELENLERİMİZ, DİVAN KURULUMUZ HEPSİ BU ŞİRKETİN FAYDASI ZARARI KONUŞULMADAN LAĞVEDİLMESİNİ SAĞLAMALIDIR.’’

Ütüklerli, bir başka açıklamasında da tıpkı kulüplerinin kuruluş günleri gibi isyan bayrağını açan büyük taraftarın herkesten farklı olduğunu belirtmişti. Kendisi, Karşıyaka Spor Kulübü’nün gerçek sahibi olan Kaf Sin Kaflıların yapacağı büyük yürüyüş ile bu farkı cümle âleme göstereceğinden hiç şüphe duymuyor.

Hiç kimseye eyvallahı olmayan Karşıyakalıların, 1912 ruhuyla yeri göğü inleteceğini tahmin etmek hiç de zor değil zaten. Kurucumuz Kadızade Zühtü Işıl ve arkadaşlarını, kutsal dava uğruna hayatını feda eden ölümsüz kahramanları, bugüne kadar emek verenleri kısacası Karşıyaka’yı Karşıyaka yapan değerleri hiçbir zaman unutmayanlara da yakışan budur değil mi?

Büyük yürüyüş günü, Osman Bey Parkı’nda görüşmek üzere. Şimdilik hoş çakalın… Atatürk Cumhuriyeti ve Karşıyaka’nın ilkeleri ile kalın… Ve büyük taraftarın yürüyüş davetinin; bir şampiyonluk, kupa, transfer ya da başka bir olay olmadığını, Ütüklerli’nin ifade ettiği gibi bir beka sorunu olduğunu unutmayın.

Bu bir mücadele çağırısıdır.

Yaşa Varol KafSinKaf Şanınla Şerefinle…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com