Ana sayfa » Siyaset » “KARADENİZ DE GAZ, GABAR DA PETROL, 7 LİRALIK ELEKTRİKLE 50 DÖNÜMLÜK TARLAYI SÜREN TRAKTÖR VARDI.. SAHİ, NE OLDU ONLAR?…”

“KARADENİZ DE GAZ, GABAR DA PETROL, 7 LİRALIK ELEKTRİKLE 50 DÖNÜMLÜK TARLAYI SÜREN TRAKTÖR VARDI.. SAHİ, NE OLDU ONLAR?…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Bergama İlçe Başkanı Nuri Çiftçi: “Karadeniz’de gaz, Gabar’da petrol vardı. Ayrıca 7 liralık elektrikle 50 dönüm tarlayı sürebilen traktör vardı. Sahi ne oldu onlar?”

İYİ Parti Bergama İlçe Başkanı Nuri Çiftçi, “Karadeniz’de gaz, Gabar’da petrol vardı. Ayrıca 7 liralık elektrikle 50 dönüm tarlayı sürebilen traktör vardı. Sahi ne oldu onlar?” dedi.

Başkan Çiftçi, seçim döneminde iktidar partisi tarafından sıkça kullanılan ve medyada da kullanılan bazı iddialara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İktidarın en önemli becerisinin algı olduğunu anlatan Çiftçi, “Halkı aldatmayı çok iyi başarıyorlar. Tek icraatları insanları aldatmak, umut aşılamak. Ondan sonra da hepsini unutturmak. Bunu her dönem iyi başarıyorlar. Ancak halkımız nedense bunların hesabını hiç sormuyor.” diye konuştu.

Başkan Çiftçi, yine bu seçim döneminde iktidarın bol bol gaz ve petrol bulduğunu anımsatarak, “Karadeniz’de gaz, Gabar’da petrol vardı. Ayrıca 7 liralık elektrikle 50 dönüm tarlayı sürebilen traktör vardı. Sahi ne oldu onlar?

Mesela TOGG vardı. İnsanlar kutsal bir varlık görmüş gibi etrafında garip garip hareketler yapıyordu. Hepsi unutulup gitti. İktidar yine algısını yapıp, kulağının üzerine yattı.” şeklinde konuştu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com