Ana sayfa » Yerel » ALTO’DAN KİŞİLİK TİPLERİ VE ZOR İNSANLARLA ÇALIŞMA EĞİTİMİ…

ALTO’DAN KİŞİLİK TİPLERİ VE ZOR İNSANLARLA ÇALIŞMA EĞİTİMİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Ticaret Odası, Aliağa iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, Oda üyeleri ve çalışanları ile ilçe halkına yönelik farkındalık eğitimlerine faaliyetlerine devam ediyor.

Kişilik Tipleri ve Zor İnsanlarla Çalışma Eğitimi, 2023 yılı için planlanan eğitimi takvimi kapsamında 16 Haziran 2023 (Cuma) günü, saat 10.00’da Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu’nda düzenlenecek.

Kurum içinde ve kurum dışında çalışanlar ile müşteriyle birebir ilişki kuran kişileri yöneten ve bunlara destek veren herkese hitap edecek eğitimde, zor insan profillerini tanıma, iletişim kurma yöntemlerini geliştirme, zor durumları yönetebilmek adına izlenmesi gereken yolları öğrenme ve geliştirme konuları etkileşimli olarak işlenecek. Böylece eğitim; açık bir iletişime, detaylı bir öğrenmeye ve kalıcı bir davranış değişikliğine katkı koymayı hedeflemektedir.

Söz konusu eğitim, bilgi vermenin yanı sıra bir kişisel gelişim eğitimi olup, katılımcılarda konuya ilişkin temel davranış kalıplarının idrak edilmesini ve uygulamaya sokulmasını amaçlar.

Eğitime başvurular 14 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 17.30’a kadar Aliağa Ticaret Odası web sayfası www.alto.org.tr üzerinden online olarak yapılabilecektir…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com