Ana sayfa » Spor » G. SARAY DEPLASMAN DA ANKARAGÜCÜ’NÜ YENERSE 20 FUTBOLCU İLK KEZ ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞAYACAK…

G. SARAY DEPLASMAN DA ANKARAGÜCÜ’NÜ YENERSE 20 FUTBOLCU İLK KEZ ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞAYACAK…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa bir adım uzakta olan Galatasaray’da 20 futbolcu ilk kez bir lig organizasyonunda kupa sevinci yaşayacak.

Süper Lig’de en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın beşer puan önünde bulunan sarı-kırmızılı ekip, 30 Mayıs Salı günü deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Galatasaray, başkentten 3 puanla dönmesi durumunda 2022-2023 sezonunda Süper Lig şampiyonluğuna ulaşacak.

“Cimbom” puan kaybetmesi durumunda ise matematiksel olarak şampiyonluk şansı bulunan Fenerbahçe’nin Fraport TAV Antalyaspor ile sahasında yapacağı maçın sonucuna göre de şampiyonluğunu ilan edebilir.

Galatasaray, salı günü şampiyonluğunu ilan etmesi durumunda kadrosunda yer alan birçok futbolcu da kariyerlerinde ilk kez bir lig organizasyonunda şampiyonluk görecek.

Sarı-kırmızılı takımın kadrosunda yer alan ve bu sezon resmi müsabakalarda forma giyen futbolcular dikkate alındığında ilk lig şampiyonluğunu yaşayacaklar şöyle:

Okan Kocuk, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan, Mathias Ross, Emin Bayram, Sam Adekugbe, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Leo Dubois, Berkan Kutlu, Nicolo Zaniolo, Juan Mata, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Milot Rashica, Yusuf Demir, Dries Mertens, Hamza Yiğit Akman, Özgür Baran Aksaka…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com