Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA, İNŞAAT SEKTÖRÜNE YÖNELİK BETONARME YAPILARDA DEPREM HASARLARININ NEDENLERİ KONULU SEMİNER DÜZENLENİYOR…

ALİAĞA’DA, İNŞAAT SEKTÖRÜNE YÖNELİK BETONARME YAPILARDA DEPREM HASARLARININ NEDENLERİ KONULU SEMİNER DÜZENLENİYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler, depreme dayanıklı yapıların önemini bir kez daha ortaya koydu.

Aliağa Ticaret Odası, depreme dayanıklı ve güvenli yapıların oluşturulması noktasında dikkat edilmesi gereken hususların anlatılacağı “Betonarme Yapılarda Deprem Hasarlarının Nedenleri” semineri düzenliyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halit Yazıcı tarafından verilecek seminerde, 6 Şubat Depremleri saha gözlemleri, Malzeme kalitesinin önemi, Yönetmelik ve yapısal tasarım etkileri, Uygulamada yapılan hatalar, Yapı denetimin önemi konuları detaylarıyla incelenecek.

Müteahhit, mühendis, inşaat teknikeri ve ustaları ile yapıların projelendirme aşamasından, yapım aşamasına kadar tüm sürece dahil olan ilgililerin ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği seminer, 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 14.00’da Aliağa Ticaret Odası’nda düzenlenecek…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com