Ana sayfa » Yerel » “ALİAĞA’LILARI, ALFA KURS KALİTE VE AYRICALIĞIYLA TANIŞTIRMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ…”

“ALİAĞA’LILARI, ALFA KURS KALİTE VE AYRICALIĞIYLA TANIŞTIRMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-17.02.2023 tarihi itibariyle Aliağa’ da eğitim sektöründe hizmete başlayan Aliağa Alfa Kurs, Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü mezunu Sinem TOPAL-Mehmet Ali TOPAL çifti tarafından kuruldu. Kurs ile ilgili Sinem ve Mehmet Ali Topal çifti şu bilgileri verdi:

“Kurum olarak eğitimde nitelik ve kaliteye önem vermekteyiz. Bunun ise alanına hakim öğretmenlerin ve nitelikli kaynaklar ile desteklenerek öğrenciye özel doğru ve bireysel yönlendirmeler ile olacağı inancındayız.

Eğitimin öğrenciyi tanıma, öğrencinin hedefleri doğrultusunda analizini yapma ve de öğrenciyi doğru yönlendirerek aktif destekleme süreçlerinden oluştuğunu biliyor ve çalışmalarımızı ona göre planlıyoruz.

Kurumumuz Kurs-Kütüphane konseptiyle kurulmuş olup, öğrencilerimiz kurs bittikten sonra onlar için hazırlanmış kütüphanemizde çalışmalarına devam edebilecekler.

Ayrıca her dersten uzman eğitmenlerimizin belirlediği aralıklar ile kamplara alınıp öğrendiklerini tekrar ederek yorumlama kabiliyetlerini geliştirecekler. Ayrıca bu kamplarda sınav sistemi için gerekli olan yeni nesil soru çözüm tekniklerini de özümseyecekler.

Deneme Kulübümüz ile de öğrencilerimiz nitelikli ve Türkiye Geneli düzenlenen denemelere girerek gelişimlerini Türkiye genelinde izleyebilecek, çalışmalarını da üst düzeyde düzenleyebilme şansına sahip olabilecekler. Aliağa ve yakın çevresinde yaşayan insanlarımızı Alfa Kurs kalite ve ayrıcalığyla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz.

Bilgi almak isteyenler bize: 0546 577 6833 no’lu telefondan ulaşabilirler…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com