Ana sayfa » Siyaset » “BU LAFI KILIÇDAROĞLU SÖYLESEYDİ, ERDOĞAN ONA DÜNYA’YI DAR ETMEK İSTERDİ…”

“BU LAFI KILIÇDAROĞLU SÖYLESEYDİ, ERDOĞAN ONA DÜNYA’YI DAR ETMEK İSTERDİ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı alan ve seçimlere AKP listelerinden katılan Demokratik Sol Parti’nin (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal’ın muhalefeti hedef alan sözlerine yanıt verdi.

FOX TV yayınına katılan Davutoğlu, ‘kafirler’ anlamına gelen ‘küffar’ ifadesini kullanan Aksakal için, “Ya bu insan küffarın anlamını bilmiyor ya da Ramazan’da bu milletin yüzde 50’sine ‘kafir’ diyor” ifadesini kullandı; “Bunu eğer Kılıçdaroğlu söylemiş olsaydı, Sayın Erdoğan, ona dünyayı dar etmek isterdi değil mi?” diye de ekledi.

Gelecek Partisi lideri, şöyle konuştu:

“DSP Genel Başkanı ‘Küffara teslim etmeyeceğiz’ dedi. Ya bu insan küffarın anlamını bilmiyor ya da Ramazan’da bu milletin yüzde 50’sine, ‘kafir’ diyor. Benim huzurumda böyle bir şey söylenseydi ben hemen özür dilenmesini isterdim.

Erdoğan, İslam’ı bildiğini iddia ediyor. Bu Kur’an-ı Kerim’in esasında insanlara, ‘kafir’ demek var mı? Bu altı lider de mümindir, Müslüman’dır. Önder Aksakal bunu cehaletinden söylüyor olabilir. Bunu eğer Kılıçdaroğlu söylemiş olsaydı, Sayın Erdoğan, ona dünyayı dar etmek isterdi değil mi?…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com