Ana sayfa » Siyaset » “ZARAR GÖREN HİÇ KİMSENİN UNUTULMASINA ASLA MÜSADE ETMEYECEĞİZ…”

“ZARAR GÖREN HİÇ KİMSENİN UNUTULMASINA ASLA MÜSADE ETMEYECEĞİZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yapılan deprem seferberliği toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, “Dayanışma ve paylaşım her duygunun önüne geçer. O nedenle vazifemiz ve sorumluluğumuz olduğu için bölgedeydik. Zarar gören kimsenin mağduriyetine ve unutulmasına asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasının satır başları şöyle oldu:

40 gündür ayaktayız. Büyük acı yaşadık. 13 milyondan fazla insanı derinden etkileyen depremleri art arda yaşadık. Söylemeye dilim varmıyor, sayısı oldukça yüksek canlarımızı yitirdik. Maddi manevi ne gücümüz var ise o bölgede olma gayretindeyiz. Hak etmedikleri yıkımı yaşayan vatandaşlarımızın yarasını sarmak adına mücadeleler veriyoruz.

Bu sorunun temelini tespit edip sağlam bir yolculuğu ülkemize yaşatmak zorunda olan insanlarız. Bu topraklarda afet, yıkım, kayıp söz konusu olduğunda siyasi hesaplar biter, kenetlenip kayıtsız şartsız kayıp yaşayanların yanında olunur. Dayanışma ve paylaşım her duygunun önüne geçer. O nedenle vazifemiz ve sorumluluğumuz olduğu için bölgedeydik. Zarar gören kimsenin mağduriyetine ve unutulmasına asla izin vermeyeceğiz…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com