Ana sayfa » Siyaset » SPK’DAKİ VURGUN İDDİASI İÇİN İFTİRA DEDİ, KILIÇDAROĞLU’NU SUÇLADI…

SPK’DAKİ VURGUN İDDİASI İÇİN İFTİRA DEDİ, KILIÇDAROĞLU’NU SUÇLADI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş’taki deprem sonrası Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’nun küçük yatırımcıyı soyduğunu açıklamış, deprem bölgesinden dönüşünde de SPK’nın önüne giderek; “Daha enkaz altında insanlar varken deprem bölgesinde yaşayan küçük tasarruf sahiplerinin soyulmasına asla izin veremem. Küçük yatırımcının deprem anında soyulmasını asla kabul etmiyorum. Başkan istifa et, açık söylüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

ERDOĞAN İFTİRA DEDİ…

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yanıt verdi.

“Bu sosyal medyanın bu noktada attığı iftiralarla bu zor zamanda bir olma zamanında ne yazık ki Türkiye’de siyaset belli bir bölümü ile ana muhalefet ciddi manada çirkinleşti” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Bakıyorsunuz kalkıyor, borsa İstanbul’daki adımlarla ilgili SPK’nın önünde gösteri yapıyorlar.

Değerli arkadaşlar gün bir olma zamanıdır. Bu tür şeylerle ilgili belgen varsa. Hayatın yalan, hep yalanlarla hareket ettin. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bu iftiralar milletim tarafından kabul edilmeyecektir. Ben afet bölgelerinde dolaşıyorum. Yine bu bölgelere gidip vatandaşımla hemhal olacağım” diye konuştu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com