Ana sayfa » Güncel » EYT’DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A YÖNELİK RANDEVU TALEBİ…

EYT’DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A YÖNELİK RANDEVU TALEBİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 kentte yıkıcı hasara neden olan yüzyılın felaketinde arama kurtarma ile enkaz kaldırma çalışmaları 9. günde tüm hızıyla devam ediyor.

EYT Federasyonu Genel Başkanı Alper Özüpak, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden EYT’li depremzedeler içim paylaşımda bulundu.

Özüpak, “ Deprem bölgesinde 500 binden fazla EYT’li kardeşimiz evsiz,işsiz zor durumda kaldı. Emekli aylığını aldığında esnafa ekonomiye katkı sunacak. 1999 öncesi haklarımız tas tamam verilirse 2 milyon 250 bin ilk etapta EYT li ekonomik olarak piyasaya. “ Anlık olarak katkı sunacaktır

Deprem bölgesinde ” 1 yılda sorunlar giderilecek” dediniz EYT ‘liler ilk aylıklarını afet bölgesine bağışlayarak çok büyük bir yardım kampanyasını @EytFederasyonu olarak yapmak isteriz AFAD a yapılacak bağışları bütün ülkemizde koordine edebiliriz.

EYT nin Ülkemize ürettiği katma değerin size doğru anlatılmadığını görmekteyiz EYT Federasyonu olarak size doğru bilgiyi vermek için sizden randevu talep ediyoruz.

EYT emekli olduğunda üreteceği katma değeri size anlatmak ve eksik bir çözüm olmaması için sizinle görüşmek isteriz.” ifadelerini kullandı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com