Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA MEHMET SAKA İLK VE ORTAOKULU TAŞINIYOR…

ALİAĞA MEHMET SAKA İLK VE ORTAOKULU TAŞINIYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Kültür Mahallesinde eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan Mehmet Saka İlkokulu taşınıyor. Olası bir depreme karşı okul binaları güçlendirilecek ve bazı ek işler yapılacak. Bu süre zarfında okul ikinci döneme Atatürk İlkokulunda devam edecek. Bununla ilgili olarak Okul yönetiminden şu bilgilendirme yapıldı:

“Sevgili Velilerimiz,

Okulumuzun güçlendirme, elektrik, su, tuvalet, asansör, yangın merdiveni yapılması gibi iş ve işlemlerden dolayı müfettiş raporuna göre ikinci döneme Atatürk İlkokulunda başlayacağız ve dönemi orada bitireceğiz.

Okulumuzda yapılacak iş ve işlemlerin süresi yaklaşık yedi ay sürecektir. Bu arada sıkıntılar yaşanacaktır elbette zorlanmalar olacaktır. Ancak çocuklarınızın daha sağlıklı daha elverişli ortamlarda eğitim alabilmesi için bu zorluklara katlanmamız gerekiyor.

2023 yılında İzmir Valiliğinin yatırım için belirlediği on okuldan bir tanesiyiz bu da bizim için şanstır. Gerek taşınma gerek eğitim döneminde sizleri yanımızda görmekten sizlerin yardımlarını almaktan onur gurur duyarız.

Bizler sizlere güvendiğimiz için birçok şeye evet diyoruz. Başta Okul Aile Birliği yönetimine ve siz değerli velilerimize en yüce sevgi saygı ve minnet duygularımızı sunuyor hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir tatil dönemi diliyorum. Sevgiyle muhabbetle sağlıcakla kalın…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com