Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA İMEAK DTO YÖNETİMİNDEN GEMİSANDER’E ANLAMLI ZİYARET…

ALİAĞA İMEAK DTO YÖNETİMİNDEN GEMİSANDER’E ANLAMLI ZİYARET…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İMEAK DTO Aliağa Şubesi Başkanı Adem Şimşek, Meclis Başkanı İsmail Önal ve şube yönetimi, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette yerel basın mensupları da hazır bulundu. GEMİSANDER Başkanı Kamil Önal misafirlerini hoş geldiniz diyerek karşıladı. Önal, Gemi Söküm sanayicilerine adeta sistemli bir saldırı olduğunu, 2.500 kişinin çalıştığı tesislerin her türlü denetime açık olduğunu söyledi. Önal İMEAK DTO yönetiminin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu, kurumlar olarak bu tür ziyaretlerin oldukça önemli olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Şimşek ise şunları söyledi; “Gemi söküm bizim bir parçamız. Hepimiz buradan ekmek yiyoruz. Bundan sonra da buradan ekmek yiyeceğiz, buradaki sorunları birlikte çözeceğiz. Biz DTO Aliağa Şubesi olarak arkadaşlarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Basında, medya da sorunlu gemilerin buraya geldiği şeklinde pek çok haber çıktı. Bugün buraya gelmemizin sebebi budur.

Bir takım kendini bilmez kişilerin yaptığı asılsız haberlerle, çoluğumuzun, çocuğumuzun rızıklarını yiyerek hakaret derecesinde açıklamalarda bulundular. Bunlardan Şube olarak bizde çok rahatsızız. Biz diyoruz ki, DTO Aliağa Şube Yönetimi olarak Gemi Sökümün yanındayız, Gemi Sökümle beraberiz.

Bu kapsamda bürokratik bazı problemler dahil bizim üzerimize düşen ne varsa yüklenmeye hazırız. Geçmiş yıllarda bizde burada görev yaparak sorumluluk üstlendik. Ancak herkesin bir zamanı, bir vakti var, o zaman geldiğinde sizlere burayı teslim ettik. Sizde bu işi iyi yapıyorsunuz, bundan gurur duyuyoruz.

Ziyaret sonunda Önal ve Şimşek birbirlerine karşılıklı hediyeler vererek günün anlam ve önemine binaen fotoğraf çektirdiler…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com