Ana sayfa » Güncel » SAVCI OKUDAN, İMAMOĞLU’NA VERİLEN CEZA’YI AZ BULMUŞ, İSTİNAFA GİDİYORMUŞ…

SAVCI OKUDAN, İMAMOĞLU’NA VERİLEN CEZA’YI AZ BULMUŞ, İSTİNAFA GİDİYORMUŞ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine yönelik ”Avrupa Parlamentosu’na gidip, Türkiye’yi şikayet eden ahmağa söylüyorum, bunun bedelini bu millet sana ödetecek” ifadelerini kullanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya cevaben sarf ettiği ”31 Mart’ta seçimi iptal edenler ahmaktır” sözleri YSK üyelerine hakaret gerekçesi olarak değerlendirilmiş, İmamoğlu, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Karara yönelik tepkiler artarak devam ederken bugün İBB Binası’nın bulunduğu Saraçhane’de 6’lı masanın liderleri ve Ekrem İmamoğlu on binlerce yurttaşın katılımıyla bir miting gerçekleştirdi.

SAVCI CEZAYI AZ BULDU!..

Miting ardından ise İmamoğlu’na hapis ve siyasi yasak talebinde bulunan savcı Furkan Okudan’ın, verilen cezayı az bulduğu için istinaf gideceği öğrenildi.

Yaşanan gelişmeyi İmamoğlu’nun avukatı Kemal Polat duyurdu.

İMAMOĞLU CEPHESİ’NDEN İLK AÇIKLAMA…

Konuya ilişkin İmamoğlu cephesinden ilk açıklama Murat Ongun’dan geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ongun, ”Savcı Bey, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak kararını yeterli bulmadı. 24 saat geçmeden karara üst mahkemede itiraz etti. Hukukçulara göre; verilen ceza Savcı Bey tarafından az bulunmuş. Kamuoyu bilgisine sunarız” ifadelerini kullandı…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com