Ana sayfa » Güncel » ALTAYLI: “KILIÇLA MESAJ VEREN, KILIÇLA PİSLİK KARŞISINDA SESSİZ…”

ALTAYLI: “KILIÇLA MESAJ VEREN, KILIÇLA PİSLİK KARŞISINDA SESSİZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Habertürk yazarı Fatih Altaylı, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in, 6 yaşındaki çocuğu yıllarca istismar etmesi üzerine Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a tepki gösterdi.

“Çocuğun rızası var demek sapıklıktır” başlıklı bir yazı kaleme alan Altaylı, Ali Erbaş’ın Ayasofya’da kılıçla vaaz vermesini hatırlattı.

Erbaş’a tepki gösteren Altaylı, “Tıpkı milli bayramlarda ve 10 Kasımlarda olduğu gibi kamuflajları giyip araziye uymuş vaziyette. Evet, siz Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş! Neredesiniz? Bu pislik hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu pisliği yapanlar ve örtbas edenler hakkında fikriniz, zikriniz ne” diye yazdı.

Altaylı şöyle devam etti:

“Sizi ilgilendirmeyen her konuda ahkam kesmeyi pek seviyorsunuz da, doğrudan sizi ilgilendiren bu tarikat rezaleti hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir konuşun da duyalım Ali Erbaş.”

“Sizi hiç ama hiç ilgilendirmeyen bir sanatçının sahne kıyafeti hakkında bile konuştunuz da, bu sapkın tarikat lideri ve bu sapkın tarikat ilişkileri hakkında niye tek kelam edemiyorsunuz! Suskunluğunuzun nedeni ne! Dilinizi kedi mi yedi!…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com