Ana sayfa » Siyaset » “ERDOĞAN GÜYA SİGARA’YA KARŞI AMA UYUŞTURUCU PARASINDA SORUN YOK!…”

“ERDOĞAN GÜYA SİGARA’YA KARŞI AMA UYUŞTURUCU PARASINDA SORUN YOK!…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, temaslarda bulunmak üzere İngiltere’ye gitti.

KRT yayınına katılan Kılıçdaroğlu, neden Londra’ya gittiğini açıkladı. “Temiz para girecek kirli para çıkacak” diyen CHP lideri “Bu yüzden Londra’dayım” dedi.

“SIRPLARIN NE İŞİ VAR İSTANBUL’DA?”

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

“İçinde bulunduğu krizden Türkiye’yi nasıl çıkarırız. Bilgi ekonomisini nasıl ülkemizde egemen hale getiririz, temiz parayı Türkiye’ye nasıl getiririz bunun için Londra’dayım.

Önce maddi olarak battırdılar. Ekonomi meydanda. Sonra da kara paraya izin verdiler ve manevi batırma süreci başladı. Erdoğan güya sigaraya karşı ama uyuşturucu parasında sorun yok Erdoğan’a göre. Ülkeyi gri listeye soktular. Kara paraya bulaşan ülkelerin listesidir bu. Baronlar bir ülkede at koşturuyorsa sorun var.

Ben sormak isterim Sırpların ne işi var İstanbul’da? Bu pisliklere sesleniyorum hala hayattayken kaçın. Seçimden sonra peşlerine düşeceğim, kafalarını koparacağım.

Bu işi göz yumanlar hape girecek. Bunu söyledim yine söylüyorum. Bir yalandan bacak kırma algısı. Torbacı operasyonu algısı. Biz çözümü getireceğiz. Temiz parayı getireceğiz. O yatırımlarla gençleri sokaktan toplayacağız. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bu yüzden Londra’dayım. Halkımızdan ricam Bay Kemal’i beklesinler. Kasım sonu çok güzel şeyler açıklayacağım.”

“BİZİM KANUN TEKLİFİMİZ VAR”

Başörtüsünün yasal güvenceye alınmasına ilişkin olarak AKP’nin hazırladığı Anayasa teklifini muhalefete götürmesine dair de değerlendirmede bulunan Kılıçdaroğlu, “Bizim bir kanun teklifimiz var. Niyetimiz kadınların kılık kıyafeti siyasete alet edilmesin. Hedefimiz buydu zaten” diye konuştu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com