Ana sayfa » Siyaset » ÜNAL AFFINI İSTEDİ, YERİNE ÖZLEM ZENGİN GETİRİLDİ…

ÜNAL AFFINI İSTEDİ, YERİNE ÖZLEM ZENGİN GETİRİLDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhuriyet’e ilişkin açıklamalarıyla tepki çeken AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, görevinden affını talep ettiğini duyurdu.

BAHÇELİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ…

Ünal’ın bu açıklamalarının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Grup Toplantısı’nda tepki göstermiş “Cumhuriyet’in Türk kültürüne, Türk diline, düşünme setlerimize zarar verdiğini iddia edenler talihsiz, tarifsiz ve temelsiz yanlışın pençesindedirler” diye konuşmuştu.

YERİNE GEÇECEK İSİM BELLİ OLDU…

Ünal’ın yerine AKP Grup Başkanvekilliği görevine Özlem Zengin getirildi.

ÇIPLAK ARAMA AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ…

AKP’nin yeni Grup Başkanvekili Özlem Zengin, geçtiğimiz yıl HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ve Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun cezaevlerindeki “çıplak arama” yapıldığını belirterek, bu uygulamadan vazgeçilmesini istemelerine verdiği yanıtla tepki çekmişti.

Uşak’ta cezaevinde çıplak arama yapıldığı iddialarını reddeden Zengin, “Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu, kurgusal bir harekettir ve biliyoruz ki size bir ‘Aferin” geldi. Hapisteki bu çıplaklıkla alakalı mevzuyu başlatan FETÖ’cü kadınlara bekledikleri yerden bir takdirname geldi” demişti…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com