Ana sayfa » Siyaset » BOZDAĞ’DAN FAKIBABA’YA YANIT: “ADALETİ GİZLEMEYE YETMEZ…”

BOZDAĞ’DAN FAKIBABA’YA YANIT: “ADALETİ GİZLEMEYE YETMEZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP Şanlıurfa Milletvekiliyken hem partiden hem de milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba, ilk açıklamasında “Siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti’ye katılma kararı alan Fakıbaba, daha sonra yaptığı açıklamada ise “İçerisinde hırsızlık yapan var. Malı götüren var. Onun bunun malına el koyan var. Adam öldüren var. Tefeci var. Kimi kastedeceğim?” dedi.

BOZDAĞ’DAN YANIT: HAKİKATİ GİZLEMEYE YETMEZ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fakıbaba’nın açıklamalarına göndermede bulunarak, “Ak Parti’den ayrılanlardan bazılarının istifalarını, ahlaki değerlerle izah etmeleri, hakikati gizlemeye de örtmeye de yetmez.” görüşünü savundu.

Bakan Bozdağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir. Ahlak; nefsi ve hesabi olan hiçbir şeye kılıf olmaz/olamaz.” ifadesini kullandı.

YENİ İSTİFALAR GELEBİLİR…

Siyasetin kulislerinde ise AKP’de rahatsızlık yaşayan milletvekillerinin olduğu ve önümüzdeki günlerde onların da istifa edebileceği konuşuluyor.

Öyle ki, istifa edecek olan milletvekillerinin isimleri hakkında da tahminler yürütülüyor…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com