Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK: “KISITLI BİR EMEKLİLİKLE BİR PARMAK BALA RAZI DEĞİLİZ, ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ!…

ÖZÜPAK: “KISITLI BİR EMEKLİLİKLE BİR PARMAK BALA RAZI DEĞİLİZ, ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, EYT mağdurlarının siyasetçilere hiç güveninin kalmadığı ifadesinde bulunarak, “Kısıtlı bir emeklilikle bir parmak bala razı değiliz” dedi.

Özüpak, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Her evde bir EYT’li var

EYT mağduru olarak siyasilere ve siyasetçilere güvenimiz kalmadı. Söz verip sözünden cayan hak mağduruna yıllardır yalan söyleyen siyasetçiler ancak yazılı olarak yani kanun ve Resmi Gazete’de haklarımızı aldığımızda rahat bir nefes alana kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Formülsüz EYT istiyoruz ve yeni mağduriyetler olmaması için 1999 öncesi erkeklerde 25 yıl 5 bin prim kadınlarda 20 yıl 5 bin prim günü esasına göre bütün mağdur kaderdaşlarımızın emekli olacağı çözümden yanayız.

Kısıtlı bir emeklilikle bir parmak bala razı değiliz. Ve asla geri adım atmayacağız

Bizim duruşumuzdan ve arkamızda “bir mağdur arkadaşımızı bırakmadan devam edeceğiz” dediğimiz için masaya çağırmayacaklarsa varsın çağırmasınlar.

EYT , ABO, STAJ, İNTİBAK mağduru kaderdaşlarımızın sesi olmaya ve bütün mağduriyetlerin bitmesi için gayret eden bir EYT Federasyonu olmaya devam edeceğiz.

Haklı mücadelemizde kırmadan dökmeden hak aramanın nasıl olacağını bütün dünyaya gösteren yiğit EYT kaderdaşlarımızla yana yana omuz omuza mücadeleye devam ediyoruz…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com