Ana sayfa » Yerel » ERDEM: “BİZ, SİZLERLE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, BİZE İNANIN VE GÜVENİN…

ERDEM: “BİZ, SİZLERLE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, BİZE İNANIN VE GÜVENİN…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-12 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan Aliağa Ticaret Odası Genel Kuruluna Mavi Liste ile birlikte iddialı bir şekilde hazırlanan Sarı Listenin yönetim kurulu başkan adayı Hamdi Erdem ekibiyle birlikte geniş katılımlı bir kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Erdem toplantı da meclis üyesi adaylarını da tanıttı.

Başkan Adayı Hamit Erdem toplantı da bir de konuşma yaptı. Araştıracağız, üyelerimizi bilgilendireceğiz, en büyük gücümüz sizler olacaksınız diyen Erdem’in konuşması şöyle:

“Hanımefendiler, Beyefendiler, çok saygı değer katılımcılar, Basınımızın çok değerli mensupları, Sizlere hoş geldiniz diyor, sizleri saygıyla selamlıyorum

Dünya ve Türkiye ekonomisi yeni bir döneme girmiş bulunmakta. Bu dönemde kendini yenilemeyen hiçbir kurum veya kuruluş işlevlerini doğru, Üretken, verimli olarak yerine getiremez, başarılı olamaz.

Klasik, pasif, sorunları çözmek yerine öteleyen, Yönetim anlayışlarının, hiçbir yararı olamaz. Çünkü ‘’Gideceği yeri bilmeyen yelkenliye, rüzgarlar bile yardımcı olamaz.”

Arkadaşlarımızla zamanın ve çağın gereklerine uygun. Değişime ve yeniliklere açık, işbirliği ve katılımı önde tutan yönetim anlayışıyla yola çıktık. En büyük gücümüz, sizler olacaksınız.

Sizlerin fikir ve önerileriyle, bizlerin deneyim ve yenilikçi gücüyle, aldığımız sorumlulukları, yerine getirerek, birlikte yönetimle Aliağa’mızın ve ülkemizin ekonomisine katkı sunmak için var gücümüzle çalışacağız.

Sorunları ötelemek ve mazeret üretmek için değil, Üyelerimizin, istekleri ve dilekleri doğrultusunda, ticari faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve proje bazlı çalışmalar, yapmak için geliyoruz.

Araştıracağız, üyelerimizi bilgilendireceğiz. ARGE çalışmalarımızla üyelerimizin teşvik uygulamalarından en yüksek ölçüde, yararlanmasını sağlayacağız. Kamu Kurum ve kuruluşlarıyla, işbirliği ve Koordinasyon içinde, Üyelerimizin, ulusal ve uluslar arası ticaretlerinde, öncülük yapacak, sorunlarını çözmekte, yanlarında olacağız.

Sarı liste olarak, Aliağa Ticaret Odası Seçimlerinde adayız. Biz, sizlerle birlikte güçlüyüz. Birlikte başaracağız. Bize inanın ve bize güvenin. Sandıklardan çıkacak, sarı listenin ışığı tüm Aliağa, mızı aydınlatacak.

“Yönetim anlayışımızın temeli, üyelerimizin haklarına saygı, her platformda üyelerimizin haklarını korumak ve hak arayışlarında yanlarında olmaktır..

Biz, merkezinde üyelerimizin olduğu, yeni, dinamik ve akılcı yönetim anlayışıyla çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizler, hedeflerimiz, vizyonumuz, cesaretimiz ve projelerimiz ile değişime hazırız.

Bölgenin ve hatta ülkemizin, en önde gelen Aliağa Ticaret Odamızın bu büyük gücünü, tüm üyelerimize hissettirecek bir döneme hazır olun.
Sizlerin gücü odamızın gücüdür. Bu gücü artık siz de yanınızda hissedeceksiniz.

Bunu hep birlikte başaracağız…”

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com