Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’NIN YENİ LEZZET DURAĞI: “İZZET USTA ET, BALIK VE PİDE LOKANTASI…”

ALİAĞA’NIN YENİ LEZZET DURAĞI: “İZZET USTA ET, BALIK VE PİDE LOKANTASI…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’nın tanınmış esnaflarından İzzet Kızıl eşi Şeyda Hanımla birlikte kente son derece nezih bir lezzet mekanı kazandırdı, İzzet Usta Et, balık ve pide lokantası.

Bugün yapılan açılışta dualar okunduktan sonra kurdeleyi Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar kesti. Kalabalık bir davetli topluluğu mekanı hınca hınç doldurdu.

İzzet Usta yeni mekanının açılışına ilişkin Kuzey Ege Habere şu açıklamayı yaptı:

“Ciddiyet, ahlak ve disiplin benim için son derece önemli kriterlerdir. Özgür, dürüst, sakin ve güvenilir bir yapıya sahibim. Eşim ve çocuklarımla birlikte kendi ayaklarımızın üzerinde durarak bugün sahip olduğumuz noktaya geldik. Bu mesleği 23 senedir tam anlamıyla hakkını vererek sürdürmeye gayret ediyor, bu uğurda azamı gayret gösteriyorum.

Elimin lezzet ve maharetini bilen biliyor. Sizlerin de desteğiyle eşim Şeyda Hanım ve çocuklarımla birlikte bu aile lokantasını siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Et, balık, köfte, deniz mahsülleri, çorba, taze günlük meze lahmacun ve pide çeşitlerimizle bu mekanı sizler için bir lezzet durağı yapmayı görev biliyoruz.

İzzet Usta Et, balık ve pide lokantasında sizleri ağılamaktan onur duyacağız…”

Adres Kazım Dirik Mahallesi, Barbaros Caddesi

Tel: 0543 657 88 07

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com