Ana sayfa » Spor » ALİAĞA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ 2 TAKVİYE İLE GÜVEN TAZELEDİ…

ALİAĞA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ 2 TAKVİYE İLE GÜVEN TAZELEDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Fenerbahçeliler Derneği 9. Olağan Genel Kurullarını bugün gerçekleştirdi.

ALTO’da yapılan toplantıya yönetim ve diğer kurul üyeleri katıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda yapılan seçim sonucunda şu isimler görev aldı:

1-Hamit Erdem
2-Ali Fuat Yaşar
3-Ufuk Dağdeviren
4-Arkun Ünsal
5-Serkan Ardıç
6-Gökhan Karataş
7-Ali Serkan Sarol
8-Ümit Faydalı
9-Cantaş Şirin
10-Faruk Keskin
11-Alper Tabakçı
12-Gökhan Yıldız
13Murat Aktaş

Denetim Kurulu

1-Yaşar Kılıç
2-Mahmut Koç
3-Ergin Düzkaya

Haysiyet Divanı

1-Serkan Acar
2-Hamdi Erdem
3-Bülent Aydın
4-Savaş Dağdeviren
5-Armağan Destanoğlu
6-Hakan Turan
7-Savaş Uzun

Başkan adayı olan ve yapılan seçim sonucu yeniden başkanlığa seçilen Hamit Erdem şu konuşmayı yaptı:

“Sevgili Fenerbahçeliler,

Dernek üyelerimiz,

Yönetim ve diğer kurul üyelerimiz, değerli misafirler,

Derneğimizin 9.Olağan genel kurul toplantısına hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz,

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz” sözüyle tarihe geçen Türk spor basınının unutulmaz ismi İslam Çupi aramızdan ayrılalı 21 yıl oldu. Kendisini minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Bu şiarla halkımızın gönlünde her zaman taht kuran takımımızın kurulduğu 1907 yılı ve devamında ülkemiz maalesef bitmeyen savaşlar sürecine girmiştir. Nihayet ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919 tarihinde Kurtuluş mücadelesini başlatmış ve halkımızın desteğini arkasına almıştır. Spor klüpleride elinden geldiğince bu mücadelede yerini almıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü dönemin şartlarına bakıldığında elinden gelenin çok daha fazlasını Millî Mücadele’ye vermiş bir kulüptür. Kuruluş amacındaki tüzük metninde de görüldüğü gibi Fenerbahçe’nin asli hedefi işgal altında kalan vatan topraklarından düşmanı kovmak için nesilleri beden terbiyesi ile eğitmektir.

Vatanın müdafaası için kendi bünyesindeki imkânlarla kulüp tesisinin yanında bulunan dereden Anadolu’ya silah kaçırmış, gerektiği zaman ise Anadolu’ya gidecek Millî Mücadele’nin kilit isimlerini gizlilikle Anadolu’ya ulaştırmıştır. Vatanın selameti, halkın refahı için Fenerbahçe sıradan bir spor kulübü olmaktan çıkmış, âdeta Millî Mücadele’nin kahramanı hâline gelmiştir. 

Nihayet kurtuluş savaşını galibiyetle sona erdiren büyük Türk Milleti 9 Eylül 1922 de düşmanı denize dökmüş ve vatanı ecnebi postalının altında ezilmekten ebediyen kurtarmıştır. İzmirin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100.yılı kutlu olsun arkadaşlar. Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türkiye Büyük Millet Meclisi bu başarısını demokratik atılımla da taçlandırarak Cumhuriyet yönetimini kabul etmiştir. Önümüzdeki 1 ay sonra 29 Ekimdeki Cumhuriyetimizin 99.Yılını da şimdiden kutluyoruz.

Fenerbahçemiz kurulduğu günden bu yana içte ve dışta her zaman ülkemizi başarılarla ve gururla temsil etmiştir, tüm takımların korkulu rüyası olmuştur. Hatta öyleki Türkiye de futbol, Fenerbahçemize karşı oynanan bir oyun halini almıştır.

1959 yılı öncesi şampiyonluklarımızın UEFA tarafından tanınmasından sonra Türkiye Futbol Federasyonundan da aynı kararı almasını beklemekteyiz. Er yada geç diğer takımlara tanınan bu hakkın Fenerbahçemize de tanınacağına inanıyoruz ve bunu bekliyoruz.

Son yıllarda şampiyonluğa hasret kalmış isekde bu yıl çok farklı, mücadeleci, oyun kurmada başarılı, istekli ve özellikle kazanma azmiyle dolu bir takım kurulmuş bulunmakta. Nazar boncuğu takalım ve sene sonuna kadar iyi günde kötü günde takımımızı desteklemeye devam edelim arkadaşlar. İşte o senenin bu sene olduğuna inanıyoruz.

Arkadaşlar birazda klübümüzden bahsedelim. Kongre üyeliği son derece önemli. Çünkü klüple tüm direkt iletişimimiz sırasında bize en çok sorulan sorulardan biridir bu. Kongre üyeliğinin bedeli tarafınıza yüksek görülebilir ancak üyelikten 5 yıl geçtikten sonra 18 yaşını tamamlamış çocuklarınızı ve eşinizi bunun 3te 1 fiyatına yine kongre üyesi yapabilir, kongre üyeliğinin avantajlarından faydalanabilir, Faruk Ilgaz, Todori, Topuk yaylası, Şube tesislerinden indirimli olarak faydalanabilir, maça öncelikli bilet alabilir, rozetinizi gururla takar ve seçimlerde Büyük Fenerbahçe nin beğendiğiniz adayına gönlünüzce oy verebilirsiniz. Başta da bahsettiğim gibi tüm bu ayrıcalıklardan faydalanabileceğiniz gibi, sayısal bakımdan da derneğimizi ön sıralara çıkarmış olursunuz.

Sevgili arkadaşlar geçmiş dönemde yönetim kurulu üyesi olarak maddi manevi desteğini esirgemeyen, bizlere ışık tutan, gecesini gündüzüne katan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, Ali Fuat Yaşar, Ufuk Dağdeviren, Arkun Ünsal, Serkan Ardıç, Gökhan Karataş, Ali Serkan Sarol, Ümit Faydalı, Cantaş Şirin, Faruk Keskin ve Alper Tabakçı ya teşekkürü bir borç bilirim ve kendileri tebrik mahiyetinde bir alkışı çok çok fazla hak ediyorlar.

Derneğimizin tüm genel kurul üyeleri de keza bağışlarıyla, aidat ödemeleriyle, forma ve diğer klüp malzemeleri alımlarıyla, sosyal medyadan katılımlarıyla, Kadıköy’de stadyumda, Aliağa’da genel ve özel mekanlarda maç seyirleriyle, maddi ve manevi olarak hem kulübümüze hem de derneğimize daima katkıda bulunmuş olup yine hepiniz güzel bir alkışı hak ediyorsunuz.

Bu güzel, hoşgörülü, başarılı, güler yüzlü, bilinçli, azimli, takımının arkasında yalnızca iyi günde değil kötü günde de duran dünyanın en büyük camiasının bölgesel olarak başkanlığını yapmak tarafıma nasip oldu. Sizlere çok teşekkür ederim.

Bundan sonrada derneğimizde yöneticilik veya diğer kurullarında görev yapacak arkadaşlarıma gönülden başarılar dilerim.

Sağolun, varolun…

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com