Ana sayfa » Siyaset » “ARKAMDAKİ POLİS EKİPLERİNİ ÇEK SÜLEYMAN, ÇOCUKLAR YORULUYORLAR…”

“ARKAMDAKİ POLİS EKİPLERİNİ ÇEK SÜLEYMAN, ÇOCUKLAR YORULUYORLAR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenerek saat vermiş, “Sosyal medya hesaplarımdan yayınlayacağım videoyu izle” demişti.

Özdağ, merakla beklenen videoyu yayınladı. Twitter’da paylaştığı videosuna, “Verdiğim bir hafta sürede ne yaptın Süleyman?” diye soran Özdağ, “Trol ordunu ve kontrolündeki siteleri tetikçilik ve eski/yeni iftiralar için kullandın! Zafer Partisi iftiraları, hakaretleri, fiili engellemeleri aşarak yoluna devam edecek” notu düşen Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

Süleyman Soylu’nun Ümit Özdağ ve Zafer Partisi’ne küfürler, hakaretler etmesine, anayasayı çiğneyerek Hatay’a, Kilis’te Öncüpınar Sınır Kapısı’na sokmama girişimlerinde bulunmasının istihbaratı kullanarak takip ettirmesinin troller ordusu aracılığıyla iftira attırmasının nedeni Zafer Partisi’nin sığınmacılar politikasıdır. Bu çok net.

Zafer Partisi’nin bu tavrından çok rahatsız oluyorlar. Zafer Partisi’nin sığınmacılarla ilgili Türk halkından gizlenen gerçekleri anlatmasından çok rahatsız oluyorlar. Sığınmacıların vatanlarına dönmesini isteyen Türk halkının desteğini Zafer Partisi’nin her geçen gün daha güçlü bir şekilde almasından çok rahatsız oluyorlar. Özetle bu kavga benimle soylu arasında kişisel bir kavga değil.

Bu devlet araçları kullanılarak Zafer Partisi’ne ve Zafer Partisi’nin politikalarına karşı gerçekleştirilen bir saldırı. Türkiye’nin göçmenistan olmasına ve iç savaşa sürüklenmesine karşı çıkan Zafer Partisi’ni terörize ederek susturma çabası içindeler. Susmayacağız. Korkmayacağız, geri adım atmayacağız. Üzerimizdeki tarihi görevin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz.

Değerli yurttaşlarım Süleyman Soylu yirmi beş Temmuz iki bin on altıdan sonra İçişleri Bakanı oldu. Ve İçişleri Bakanlığına Türk milleti tarafından sağlanan kaynakları Türk devleti ve milletinin güvenliği için değil.

Parti içindeki ve AK Parti dışındaki muhaliflerini anayasayı çiğneyerek izletmek için kullandı ve görüyoruz ki hala kullanmaya devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı yetkililerinin bana verdiği bilgilere göre HTS kayıtları, WhatsApp dahil bütün yazışmaların konuşmaların izlenmesi, mobese kayıtlarının izlenmesi, banka kayıtlarının izlenmesi, otel kayıtlarının izlenmesi ve gerekirse fiziki takip yöntemleriyle gerçekleştiriliyor.

Mesela bunların hepsi bana karşı uygulandı ve uygulanmaya devam ediliyor. Hatta ben yıllar önce bir tweet attım. Arkamdaki polis ekiplerini çek, Süleyman, çocuklar yoruluyorlar, bir şey de yok ortada diye.

“İSTİHBARAT İLE PAYLAŞTIM…”

Soylu’nun bir de İçişleri Bakanlığı’nda bir trol ordusu kurduğunu biliyoruz. Bu troller sadece su ölü için çalışıyorlar. Ne devlet için çalışıyorlar ne AK Parti için çalışıyorlar. Soylu iyi bir örgütçü, valilerin büyük bölümünü DYP’li ailelerin çocuklarından seçiyor…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com