Ana sayfa » Güncel » Özüpak: “Gasp Edilen Haklar Alınana Kadar Safları Sıklaştırın..”

Özüpak: “Gasp Edilen Haklar Alınana Kadar Safları Sıklaştırın..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Son günlerde kendilerini EYT temsilcisi olarak adlandıran bazı grupların EYT yönetimi dışında inisiyatif alma çabası, iktidarın ise EYT mücadelesini başından bu yana yürüten ve taleplerini net bir biçimde ortaya koyan EYT Federasyonu’nu hala görüşmeye çağırmaması ‘Yeni bir seçim oyunu mu oynanıyor?’ sorusunu akıllara getirdi.

Yaşanan bu duruma yönelik olarak EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medyadan ‘safları sıklaştırın’ mesajı verdi. Gönül Boran Özüpak ve EYTSYDD Başkanı Arzu Lastikçi ile birlikte yer aldığı fotoğrafı paylaşan EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak’ın verdiği mesaj da dikkat çekti.

İktidar EYT konusunda kendi formüllerini kabul ettireceği, olası bir seçim yatırımı kozunu kazanım ve müjde olarak lanse edebileceği bir oluşum mu kurmak istiyor?

İktidar bloğunun EYT Federasyonu’nu değil de kendilerini EYT temsilcisi olarak adlandıran bazı grupları muhatap alma çabası ‘sarı sendika’ tartışmalarını da alevlendirdi.

EYT Federasyonun meşru yönetimi ise, omuzundaki yük ve sorumluluk ile mücadeleye devam mesajı veriyor

İlk günden bu yana taleplerini ortaya koyan, kazanılmış ve geriye doğru işletilen bir yasa ile gasp edilmiş haklarının geri verilmesi için şart ve formül kabul etmeyen, aylık bağlama oranlarının insanca yaşanabilir bir seviyeye çekilmesini isteyen, staj ve çıraklık mağdurlarının taleplerini mücadelesine ekleyen EYT Federasyonu, yolundan geri adım atmayacağının mesajlarını veriyor.

“Safları sıklaştırın”

EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medyadan paylaştığı mesajında, HUZURLU PAZARLAR. DURUN HELE DAHA BİRŞEY KAZANMADIK. TASTAMAM HAKLARIMIZA KAVUŞMAK AMACIMIZLA MÜCADELEMİZDE SAFLARI SIKLAŞTIRIN” ifadelerini kullandı.

EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak’ın sosyal verdiği mesaj da dikkat çekti.

“Gasp edilen haklar alınana kadar…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com