Ana sayfa » Spor » UEFA SORUŞTURMA BAŞLATTI, SARI-LACİVERTLİLERİ NASIL BİR CEZA BEKLİYOR?…

UEFA SORUŞTURMA BAŞLATTI, SARI-LACİVERTLİLERİ NASIL BİR CEZA BEKLİYOR?…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-UEFA, dün oynanan Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı sırasında Fenerbahçeli taraftarların ‘’Vladimir Putin’’ tezahüratı yapması nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulubü’ne disiplin soruşturması başlattı.

Gerçek Gündem’e konuyla ilgili açıklamalarda bulunan spor hukukçusu Aysu Melis Bağlan, “Fenerbahçe’nin Euro üzerinden belirlenmiş bir para cezası alacağını düşünüyorum ve dünkü olay disiplin ihlali olarak değerlendirilecek.” dedi.

Gündemde taraftarlıktan, yenmek ve yenilmekten ne anladığımızla ilgili bir çalışma konusu olması gerektiğini söyleyen Bağlan, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ‘çirkin tezahürat’ ve ‘ırkçılık’ maddelerinden para cezası alabileceğini söyledi:

“Herkesin bildiği gibi UEFA’nın ‘respect(saygı)’ başlığı altında çok fazla kampanyası var. Dolayısıyla en kolay masaya yansıyacak ihtilaflardan biri olacak. Herkes biliyor ki hem olimpiyat oyunlarında hem de Avrupa ve dünya şampiyonalarının hiçbirinde Türkiye ev sahibi ülke olamıyor. Dünkü yaşanan olay bizim kanaat notumuzu daha da düşürecek.”

‘Yurtta sulh cihanda sulh’u tam olarak anlayamadığımızı belirten Bağlan, bunun kamuoyunda büyük bir hayal kırıklığı yarattığını belirtti.

“CSKA MOSKOVA DAHA ÖNCE BUNU YAŞAMIŞ VE CEZA ALMIŞTI…”

Aysu Melis Bağlan, daha önce CSKA Moskova’nın da böyle bir durum yaşadığını ve UEFA’nın takıma para cezası ve saha kapatmayla ilgili yaptırımlar uyguladığını söyledi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com