Ana sayfa » Yerel » SOCAR TERMİNAL DE ÖLÜMLÜ İŞ KAZASI…

SOCAR TERMİNAL DE ÖLÜMLÜ İŞ KAZASI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bugün(22 Haziran Çarşamba) saat 08:00 civarında eski adıyla PETLİM olan SOCAR Terminal’de iş kazası meydana geldi.

48 yaşındaki Mekanik Bakım teknisyeni Hilkan Arcan yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre saat 08:00 sularında Hilkan Arcan bakım yaptıktan sonra araca binerken üzerine doğru gelen vinci görmüyor ve tekerleklerin altında kalıyor.

Arıcı olay yerinde can veriyor. Arcan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Bayraklı Adli Tabipliğine gönderiliyor. Olayla ilgili soruşturmayı ise Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı yapıyor.

Arcan evli ve iki erkek çocuk sahibi olarak Aliağa’da yaşıyordu. Cenazesi yarın öğlen namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra annesinin isteği üzerine Örnekköy Mezarlığında toprağa verilecek..

Bu arada Socar Türkiye’den olayla ilgili şu açıklama yapıldı:

22 Haziran Çarşamba günü saat 08:00 civarında grup şirketlerimizden SOCAR Terminal’de bir iş kazası yaşanmıştır. Söz konusu kazada Mekanik Teknisyeni olarak görev yapan bir çalışma arkadaşımız maalesef hayatını kaybetmiştir.

Yaşanan bu elim olay ve acı kaybımız nedeniyle derin üzüntü içindeyiz. Kazayla ilgili soruşturma titizlikle devam etmektedir.

Çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com