Ana sayfa » Güncel » YANDAŞ SPİKER ÖNCE PAYLAŞTI SONRA APAR-TOPAR SİLDİ!…

YANDAŞ SPİKER ÖNCE PAYLAŞTI SONRA APAR-TOPAR SİLDİ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP iktidarı geçtiğimiz Aralık’ta fırlayan döviz kurlarını kontrol etmek amacıyla Kur Korumalı Mevduat Sistemi’ni (KKM) devreye soktu. Bankaya yatırılan Türk Lira’sının döviz karşısında değer kaybının Hazine’den telafi edilmesiyle “faiz”e karşı “çözüm” olarak sunulan sistem fayda etmedi. Dolar ve euro, altı ay önceki haline döndü. Dolar 17’yi aşarken euro da 18’i gördü.

KKM’Yİ TAVSİYE ETTİ..

TRT’nin yandaş spikeri Ersoy Dede, rekor kıran döviz kurlarına ilişkin olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımı sildi.

Dede, paylaşımında orta ve alt gelir grubuna seslenerek, “Döviz kurunun yükselişi sizi heyecanlandırmasın” demişti. Dede, ayrıca devletin bir planı olduğunu iddia ederek, vatandaşı KKM’ye davet etmişti. Dede’nin paylaşımı şöyleydi:

“Özellikle maaşlı çalışan orta ve alt gelir grubundaki dostlar… Döviz kurunun yükselişi sizi heyecanlandırmasın. Elbette devletin bir planı var. Yaya kalırsınız. Çok döviz kurundan kâr elde etmek istiyorsanız kur korumalı mevduatı tercih edin. Döviz satın almak büyük risk…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com