Ana sayfa » Siyaset » BABACAN İLK MİTİNGİ İÇİN ANTEP’TE İDİ, “GÜMBÜR-GÜMBÜR GELİYORUZ” DEDİ…

BABACAN İLK MİTİNGİ İÇİN ANTEP’TE İDİ, “GÜMBÜR-GÜMBÜR GELİYORUZ” DEDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin ilk mitinginde Gaziantep’te konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’ye yüklenen Ali Babacan, ekonomik krize dikkat çekti. Babacan, “Memleketi eski karne günlerine döndürdüler” dedi.

Halkın gerçek gündeminin ekonomi olduğunu söyleyen Babacan, “İktidardakiler sabah akşam hikaye anlatıp duruyorlar. Bırak kardeşim hikayeyi. Bir marul olmuş 10 lira bu memlekette. Pazarda taneyle meyve sebze satılıyor. Etiketlerde artık ‘yarım kilo’ fiyatları yazıyor. Ekonomiyi batırdınız” dedi.

Babacan’ın konuşmasında öne çıkanlar şöyle:

“Mitingimizi ulaşımı en zor yere göndermeye çalıştılar. İşte buradayız. On binler akın akın bu meydana geldi. Ey Beştepe, görüyor musun? Biz dimdik ayaktayız. Seçim masa başında kazanılmaz. Seçim meydanda kazanılır. Hodri meydan.

Valiliğin ve belediyenin çıkardığı engellere karşı DEVA Partili olmasa da bizimle dayanışma içinde olan, demokrasi mücadelemizde bugün yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum.

Sayın Erdoğan; duy Gaziantep’i. O krizlerin ortağı Bahçeli’yi de al yanına, iyi dinle: Gaziantep ‘Yeter artık’ diyor, Gaziantep ‘Demokrasi’ diyor. Tüm Türkiye ‘Artık değişimin vakti geldi’ diyor.

DEVA Partisi gümbür gümbür geliyor. Damla damla yurdun dört bir yanından iktidara yürüyoruz. Emaneti teslim almaya geliyoruz.

Sayın Erdoğan, şu 4 yıllık karnenden haber ver. Karnede hayat pahalılığı var mı? Var. Yüksek enflasyon var mı? Var. Derin yoksulluk var mı? Var. İnsanlar çöpten ekmek topluyor. İşsizlik var mı? Var. Tek imzayla yönetilen ülkenin hâli bu.

Sayın Erdoğan, gel beraberce Gaziantep’in sokaklarında şöyle bir tur atalım.

Tabakhane’de, Cinderesi’nde, Şoför Ali Caddesi’nde, Perilikaya’da, Akyol’da gezelim de esnafın, vatandaşın halini gör. Çok değil 1 saat.

Bu memlekette boş tost satışları başladı…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com