Ana sayfa » Siyaset » ÇAKIR: “AK PARTİ HER GEÇEN GÜN HALKTAN KOPARKEN, CHP HALKA BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYOR…”

ÇAKIR: “AK PARTİ HER GEÇEN GÜN HALKTAN KOPARKEN, CHP HALKA BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYOR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yılbaşında elektriğe yapılan yüksek zammın geri alınması için bireysel eylem yaparak 2,5 aydır faturasını ödemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriği dağıtım şirketi EnerjiSA ekiplerince kesilmişti. Ana muhalefet partisi lideri ve eşi, bu durumdaki ailelerle dayanışmak için ‘lux’ marka lambayla yaşamaya başlamıştı.

Karar gazetesi yazarı Elif Çakır, bugün yayımlanan yazısında yaşananları değerlendirdi ve Kılıçdaroğlu’nun bu hamleyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iktidarı hiç olmadığı kadar zora soktuğunu söyledi.

‘AK PARTİ HER GEÇEN GÜN HALKTAN KOPARKEN, CHP HALKA BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYOR..’

“Erdoğan ve lideri olduğu AK Parti her geçen gün halktan koparken, halkın gerçeklerinden uzaklaşırken Kemal Kılıçdaroğlu ve lideri olduğu CHP her geçen gün halka bir adım daha yaklaşıyor, halka dokunuyor, halkla göz teması kuruyor, empati yapıyor” diyen Çakır, şöyle devam etti:

‘SOSYAL DEMOKRAT NİTELİKLİ PARTİLERE YAKIŞAN BUDUR..’

“CHP statükodan uzaklaşırken AK Parti statükonun temsilcisi haline geliyor. Kılıçdaroğlu’nun CHP çizgisinde yaptığı en önemli açılım, partisini eski dar ideolojik kalıpların ötesine geçirmesidir. Eski yavan ideolojik kavgayı bir tarafa bırakınca, tabii partinin gündeminde halkın geçim sorunları daha fazla yer alıyor. Sosyal Demokrat nitelikli partilere yakışan da budur. Yani ‘ideolojik’ değil, ‘sosyal’ olmak.

‘AK PARTİ VE CHP YER DEĞİŞTİRİYOR..’

Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan ‘ekmek alamaz hale geldik’ diyen vatandaşını ‘abartıyorsun’ diye terslerken CHP lideri ‘ekmek alamaz hale geldik’ diyenlerin dertleriyle dertleniyor, onlara dokunuyor. AK Partili arkadaşlar farkında mısınız, AK Parti ve CHP yer değiştiriyor…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com